Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools




Gratulálok!


  Kaptam köbö 9 körül az ilyen szövegû sms-t. Nem értettem... vagyis de...:))

Rendes állampolgárhoz híven szavaztam. Ennyi a részem a politikából, s ezt biza nem is adom fel!!

Aztán hallgattam zenét néhány órán át (KISPÁLraMIX... még nem jutottam el addig hogy orig cd-ket hallgassak, de az már gond nélkül megy, hogy errõl az eddig "megszokott" 2-3 cuccon kívül, a többit is értékelni tudjam... bõgés nélkül...), majd bekapcsoltam a tv-t.

Néztem, de igazából valahogy nem voltam túlságosan felspanolva, valószínûleg gõzöm sincs a nagyok dolgáról, de én azt gondoltam, hogy a FIDESZ sorozatosan maga alá tett a kampány alatt. Felsorakoztatta az ugyan erõs, de nagyon szélsõséges elemeket, s így -én azt gondoltam/om- talán azokat a szavazatokat (szélsõjobb) vagy azok egy részét megnyerte, de sok-sok amúgy normi, eddig soso stabil fidesz-szavazót viszont elijesztettek. Tehát, tök nyugisan néztem a mûsort.

Egyszercsak kaptam 1 sms-t. Apu küldte, ezzel a szöveggel: "Gratulálok!"

Én persze rögtön hívtam: "Mihez?" ... a röhögéstõl alig bírt beszélni, komolyan szinte láttam hogy majd eldobja a telót, úgy rázza a nevetés: "Hát, mi máshoz?! Hogy bekerültek  Kovács Pistiék!"

Na, igen. Rólam széles e hazában tudják, hogy merre is gondolkodom. Csoda?? :))) 

--------------------------

Ja! Egy nagyon fontos infó lemaradt, bár így már nem is naprakész a dolog, hisz eme történés dátuma még péntek. Hármaska és barátnõje (Lilla) valamint az õ anyukájája (Ildi) átmentek Érdre, az SzDSz választási bulijára. Na, nem azért, mintha ennyire elkötelezett liberálisok lennének (ami szerintem így 12 nyár után, mellyel külön-külön bír ez a 2 leánygyermek, még igazán megbocsátható:), inkább a várható Padödö koncert miatt... (Élvezték nagyon, leginkább a képviselõjelölt úr danolását a színpadon...:) Szóval, onnan hozott nekem Hármaska egy echte SzDSz-es telefontartót! Kék, annak rendje s módja szerint, rajta van a logó, meg a madarak, ahogy kell...

Nagyon szuper! (Csak azt nem tudom, mire fogom használni... azóta itt lóg a géphez tartozó kislámpára akasztva... nagyon jól mutat...:)

Ebbõl, ugye annyi a lényeg, hogy gyermekem elõtt sem titkos az én ilyetén elkötelezettségem. Akkor édes egy apukám elõtt már miért is lenne? :))


  2006-04-10
  ~~DISCUSSION~~
szdsz talema választás

gratulalok_1

Megasztár döntõEz most komoly?