Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools




Fenyõfa vagyok


  

A kelta fahoroszkóp szerint legalábbis.
Fenyõfa vagyok? Valóban?

RJ kolléga jóvoltából ismét gazdagíthattam ismerettáram, így rá kellett eszmélnem, hogy én almaságom ide, rák mivoltom amoda, tulajdonképpen fenyõfa vagyok.
Aki ismer, mondja már meg, hogy megfelelek-e ennek a leírásnak!

Fenyõfa (január 2-11., július 5-14.)

Megjelenése nagyon méltóságteljes, mindig rendkívül visszafogott és természetesen kulturált. Emiatt néha túl ridegnek és fanyarnak tûnik, akitõl nem állnak messze a szertartásosság elemei. Fejlett ízléssel van megáldva, de sokszor szeszélyes, rejtélyes módon a viselkedése mégis mindig ugyanolyan. Unalmasnak tûnik, valójában csupán bezárkózik, elrejti az érzelmeit, úgy gondolja, hogy belsõ világa nem tartozik senki másra: amit megtapasztal, az az õ személyes titka marad. Eltart egy darabig, amíg feloldódik valaki elõtt, de érdemes rá várni: rendkívül mókás, vicces és elbûvölõ is tud lenni.
Mindig védekezõ pozícióban van. Legszívesebben független, nem szeret ígérgetni. Pontosan tisztában van az értékeivel, az adottságaival, az általa kitûzött célt sosem veszti el szem elõl. Mivel szorgalmas, kitartó és intelligens, nagy sikereket érhet el a hivatásában. Mélységesen átérez mindent, még ha ez nem is látszik rajta. Õ kiismerhetetlen, mégis sokat tud mindenki másról. Megérzései sosem vezetik félre. Szereti ízekre szedni a dolgokat, folyton elemez, értékel.
A szerelemben ösztönösen cselekszik. Rendkívül izgalmas társ lehet, aki folyton kirukkol valamilyen meglepetéssel. Meghódítani nagyon nehéz, de választása örök érvényû. Megbízható partner - mindig.

........................................................................................................................



A teljes kelta horoszkóp itt megtalálható.





/Kép innen/


  2009-01-12
  ~~DISCUSSION~~
keltafahoroszkóp rj talema

fenyofa_vagyok

VendégekTragikomédia avagy kis magyar valóság