Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools


Dilemma elé állítottak...


  ...menjek vagy ne menjek? Mert meghívtak, ez tény.

Elõször is: elnézem a két -kettõ, 2- címkét, amiket ideválasztottam és annyira szürreális párosnak tûnik ez nekem, hogy azon tûnõdöm, nem kéne idetennem még a vigyor-t esetleg a hülyetyúk-ot? De aztán gyõz a normimárti és nem teszem be ezek egyikét sem.

S meg is tudom magyarázni ezt a (nem)tettemet: a másodikat azért nem, mert az ugyan igaz -naná!-, de a kellemes felhangja nagyon nem illik a témához, amit ez az egész választás -élén a FIDESZ ténykedésével- kivált belõlem. (Na, jó... a kivétel erõsíti, ugyebár... édes arany haverom, Kovács Pisti:))

Az elsõt a fent említett kettõbõl pedig azért nem teszem ide, mert ahhoz, hogy valamin egy jóízût tudjak vigyorogni, ahhoz kell az a tudat, hogy nem árthat nekem ami erre sarkall. S ez bizony itt hiányzik. Nem félek a FIDESZ-tõl, nem errõl van szó, egyszerûen a stílusuk nagyon idegen tõlem... s attól tartok az enyém is idegen tõlük, s ha erre rájönnek... jaj nekem :)

Tehát, ma reggel bedobtak egy szórólapot (igényes, fénymásolt A4 formátumú géppapír) mely egy meghívó, ami a helyi Pártok Háza dísztermébe szól, Pokorni Zoltán, a Fidesz Magyar Polgári Szövetség Alelnökének Változás 2006 c. elõadására.

Na, most akkor menjek, vagy nem menjek? (Költõi kérdés, ráadásul én már tudom a választ.:)

De ha esetleg valaki eljut egy ilyenre, ossza meg velem az ott szerzett tapasztalatait!

/Most fedeztem fel a lap alján, a FIDESZ logo alatt: "A JÖVÕ SZÖVETSÉGE"... mégis tegyem oda a "vigyor"-t?/

Ja, ez szigorúan a rokkantnyugdíjas, nempolgár, nemnormimárti dilemmája.


  2006-03-02
  ~~DISCUSSION~~
fidesz talema

dilemma_ele_allitottak

Már ma vanTakarítás - roki módra