Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools






DEFEKT

Totálisan és basszameg és na jó...
  Mehettem volna siklóernyőzni, de nem voltam képes eljutni a légvonalban innen alig 50km-re lévő Pilisszántóig. Persze ezen már nem eszem magam, ahogy azon sem, hogy momentán nincs, NINCS segítségem, mert aki volt, az huss, egy szó nélkül eltűnt... vagyis dehogy, csak éppen arra nem vette a fáradságot, hogy kimondja a nyilvánvalót... de ezen sem rágódom, mert minek... ... és történt, hogy ma reggel indultam munkába, lementem az emeletről, ráültem a mocira és.... és... és!!! Ahogy már az volt egyszer, azt éreztem, hogy kissé billegális vagyok ültömben... kiderült, ahogy tegnap már bizonytalannak éreztem a baloldalt, de csak olyan sejlés szinten, mára az tökéletesen leeresztett kereket eredményezett.
  Ergo: nem mentem dolgozni. Merthogy nem volt mivel...
  Telefon, előbb Terka, majd mielőtt kicsöngött volna, hívtam Zsuzsit, hátha a TámSzolg le tud vinni, ám közben kiderült, mégiscsak kicsöngött Terkának, mert már hívott is vissza... tehát amikor letettem a Zsuzsinak szánt, de sikertelen hívásból a telefont, tényleg Terka következett, elmondtam neki mi a pálya, ha tudok, megyek, de gőzöm sincs, hogy mikor érek le...
  Aztán hívtam Gyurit, hogy ha még otthon van, hozzám jöjjön s segítsen leszedni a kereket.. mert a szomszédot -szegényt- ugrasztottam, aki készséggel jött is, de nem boldogult vele, ám gyuri már a Gátőrházban volt... közben Zsuzsi hívott, akinek elmondtam a fuvarigényem, esetleg talán, ám ők már úton voltak s legkorábban fél 11 felé tudnának levinni... Újra szomszéd... áldott legyen lába nyoma is, mert bevállalt egy fuvart.
  Így alig félóra késéssel lejutottam.
  Köszönöm!
  Első utam Gyurihoz vezetett, s megkértem, délután jöjjön s segítsen levenni, majd lejuttatni a kereket a gumiszervizbe, ahol már nem egyszer jártam s mindannyiszor kedvesek, készségesek s nem mellesleg ingyen javítják a mocikereket, mondván "A mozgássérültnek ez a lába!".
  (Mellesleg az első defektemről itt írtam: http://lattilad.org/vicky/doku.php/talema:blog:ludtalp_defekt_jardaszegely, ami az akadálymentesítés "vezéri" elveiről is mesél, persze itt még azt hittem, ér valamit a polgármester szava...)
  Megígérte, hogy munka után jön. Mentem a Hangárba, rajzoltunk Fanni-Tibi-Lacika-Edina kvartettel, majd beszélgettünk egy kiadósat s a kerámia műhelyben lébecoltam kicsit, aztán vagy akkor, vagy sose indulhattam haza, mert a TámSzolg akkor indult s moci nélkül nem tudok hazajutni.
  Délután jött Gyuri, leszedte a kereket, levitte a szervizbe.
  Majd vissza is hozta, szétszedve, s kimondva a diagnózist: belsőcsere érett.
  Bakker.

defekt.jpg

/Kép csak illu, na, ehunnan ni: https://trans.info/hu/defekt-kulfoldon-avagy-nehany-szo-a-gumiabroncsokra-vonatkozo-kovetelmenyekrol-105083/

Szóval holnap kerekesszékkel megyek dolgozni -abban is Gyuri segít majd lejutnom-, s bemegyek a szervizbe, hogy megrendeljem a belsőt, ami előreláthatólag hétfőn érkezik majd meg, s tán kedden már mehetek mocival dolgozni.

Dorka felhívott, és azt mondta, most már tényleg menjek már Írországba, mert már semmi sem sikerül, tehát nagyon rám fér a kiruccanás. Höhö... ettől elmúlt a siralmas majdnem önsajnálós de tuti nagyon szar hangulatom.
  Ez kellett nekem, köszönöm Dorka!

2018.10.11., 19:13
  ~~DISCUSSION~~

defekt Egyeske talema

defekt

MérlegA Zene Világnapja vagy A Zenevilág Napja