Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools






Bokaszkóp 2.0


  Tavalyelőtt már egyszer volt golfütő- és függönyrojt-mentesítés a jobb oldalon nőtt lábam bokájában -http://talema.blog.hu/2015/12/04/bokaszkop_418-, s másfél év után újra kell.
  Múlt héten el kellett mennem a János aneszteziológiájára, ahol is egy fiatal, kedves doktornő átnézte a papírjaim és megegyeztünk a háton bökésben, s mellesleg erős felindultsággal örvendezett a kórtörténetem láttán az orvosi bravúrnak, melyről a létemmel egyáltalán tanúbizonyságot teszek. Tényleg, üdítően szimpatikus volt.
  Elrendeztem a szállítást is, mert egyáltalán azért kell bemennem a Jánosba, mert nem vagyok altatható, ezért nem végezhetik el itt, az egynapos sebészeten ezt az egyébként egyszerű beavatkozást. Tehát egyik nap bemegyek, reggel 8-ra, még aznap megműtenek, majd másnap haza is mehetek, tehát a szállítást így kellett lefixálni. Sikerült. (Persze ahhoz, hogy 8:00-ra beérjek már a munkaidejük kezdete előtt el kell indulniuk velem a Támogató szolgálat kisbuszával, de bevállalják ezt, én pedig nagyon köszönöm nekik.)
  Előbb úgy volt, hogy a műtét után betegszállítással Egomba megyek és ott héderezek Apunál a következő Túlélőklubig, amikor is ismét betegszállítással az OORI-ba vitetem magam, majd onnan megyek haza, Battára. Ám macera van, így erről le kellett mondanom.
  Szóval kondicionáltam magam a lépcsőre, a műtét után nem terhelhető időszakra.
  Még utoljára elrohantam vásárolni, hogy legyen itthon minden, ne kelljen majd a lépcsővel macerálnom, s már mikor arra készültem, hogy összerakom a cuccom a műtétre -igaz, csak egy éjszaka, de mégis: hálóing, papucs, mosicucc, mankók-, hívott Tanár úr, hogy sztornó a holnapi műtét, mert elromlott az a berendezés, mely működteti a csiszolófejet. Ugyan várhatóan gyorsan -egy-két nap- megjavítják, de addigra Tanár úrnak kell elmennie, így elhalasztjuk a műtétet július 31-re.

Hmmm... szállítás rendezés újraindul. Bokám lilasága már csak árnyalataiban változik, de el nem tűnik.

Monomániás vagyok? Ájvé!!!
  Mindez azért van, mert nem vagyok stadion!!!!!!!!!!!

............................
  UPDATE '17.07.06.

Ma reggel ismét hívott telefonon Tanár úr, hogy átnézte a műtéti rendet és úgy gondolja, ha nekem is jó, inkább áttenné a műtétet július 31-ről augusztus 9-re. Mert tegnap csak nagy hirtelenkedve adta meg az első munkanapját, de ma ezt az augusztusi időpontot valaki lemondta egy tervezett műtétre, így az felszabadult, tehát akkor sietség és kavarodás nélkül tudja bevállalni. Ha nekem is megfelel.
  Persze, hogy. Vittem én már nagyobb pakkot is.
  Már égek, mint a "rejsztág"..., de lementem a Támogató szolgálathoz, és ismét átírattam a dátumot, mert nélkülük csak úgy tudok bemenni, ha nem aznap, hanem előző délután befekszem az osztályra. Még nem tudtak pontosat mondani, de már a jelzés célba ért.

Remélhetőleg most már minden összejön. Shaver meghajtóját megjavítják, szállításom elrendeződik és végre ismét kapok egy fájdalommentes időszakot.

ortopédiai_shaver.jpeg

"Séver" ehunnan e: http://mentakozpont.blogspot.hu/2010/?m=0, ahol a beavatkozásról is van kis ízelítő.

2017.07.05., 15:54
  ~~DISCUSSION~~

boka egészségügy pénzelvonás rezsim talema

bokaszkop_2.0

Majomház, avagy ez, az?A hosszú menetelés