Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools




BLOGTER buli...


  ...talemául.

Az elõzmény (tökéletesen -mint minden itt az RSJ!-viágban- szubjektív merközelítésben):  http://talema.blogter.hu/?post_id=51922

Szóval, tegnap délután kaptam egy mailt (mi mást??), amiben a barátnõm, Ildike, kérdezte, hogy készülök-e a bulira. Azonnal hívtam, hogy Tigrisnyúllal msn-en megbeszéltek alapján még minimum 1 órám van, úgyhogy -ha kedves az élete- azonnal szedje a lábát, és jöjjön át hozzám, kvzás és léleknyugi ügyében. Igazi baráthoz méltón, azonnal autóba ült és rögvest leküzdötte azt az uszque 200 m-t, mely lakhelyeink között van.

Aztán megittuk a kávét, megnyugtatott, hogy nem baj, hogy öreg vagyok, remekül fogom érezni magam...(Ilyen a jó barátnõ...:) Aztán már majdnem 7 óra volt, küldtem egy sms-t Nyuszinak (engedélyezte, hogy ezt a bizalmas megszólítást alkalmazzam:), hogy eltévedtek-e. Elment az üzi, s kb 20" múlva parkolt a házunk elõtt egy igazi hippi-színekben pompázó kisbusz. Virgil vezette, Tigrisnyúl pedig navigálta idáig. :) Ildikétõl rögvest elbúcsúztunk (persze bemutattam õket egymásnak, igaz, csak amúgy kutyafuttában, hisz fontos buli-dolgom volt), felküzdöttem magam a kisbuszba (nem volt egyszerû, de annyira ügyes roki vagyok, hogy csak na:), és azon nyomban útnak indultunk.

A hely, ahová mentünk, kívülrõl egy igen lepukkant, elhagyatott gyárépület látszatát kelti (mer'hogy az is vóna, vagymi...:), ahogy az udvarra kiértünk (balra el!:) elénk tárult az igazi retro fílinget idézõ látvány: 1000féle pad, kerti asztalok, papír pohár meg ami kell, a falakon graffiti, egy hordó, benne tûz... Nekem nagyon bejött a hely...

Én roki valék, tehát nem tudtam körbe evickélni, leültem, s igyekeztem összeismerkedni minden arrajáróval.

Egy óvatlan pillanatban azt vettük észre, hogy elkezdett esni az esõ. A nyárba úgy még simán bele is férne, nade kérem, egy szabadtéri duma-bulira nagyon nem illik... Úgyhogy bemenekültünk a csocsóasztalok mellé, ott ugyan fagypont környéki hõfok volt, de legalább az esõ nem esett...:) Tipródtunk egy kis ideig, a szerencséseb flótásoknál volt már némi szívmelegítõ nedû (nekem egyik kezemben a táskám, másikban meg a mankóm, tehát sajna, pohár már seholsenem fért volna el), ám, valaki lelkes rátalált egy fedett teremre, ahol még sokkal retrobb fílingben berendezett környezetben folytathattuk -végre ülve- a dumálást.

Már kint a hosszú -falusi lakodalmakat idézõen összerakott- asztal mellett ülve, összeismerkedtem en1-gyel, akinek be kellett vallanom, addig sosem olvastam a blogját, csak hsz-eit, meg El Lobo és BDK kerültek látókörömbe.

Aztán, már a teremben, hangos foci-közvetítések közepette (1 tv + 2 kivetítõ mellett) dumáltunk, immáron nyugalomban. 

Végre összeismerkedtem KisCirmossal, megismerhettem Babát, Bár gyanítom, hogy ez az ismeretség igen egyoldalú, rácsodálkozhattam 'Norton & Odin' "gazdájára", Kiccsillaggal is beszélgettünk egy kellemeset, s ugyanezt elmondhatom még Niktoról, s Krisztáról is.

Nagyon jól éreztem magam. Aztán kb. 3/4 2 körül, vagy valahogy úgy itthon is voltam. Bergab szállított haza; mikor a bulin odaállt elém, hogy "Én foglak hazavinni!" Hát elõször csak néztem hülyén... De valóban ez volt a terv, amit Tigrisnyúllal karöltve sikeresen véghez is vittek (é.: itt landoltam, biztonságban, az éjszaka közepén:).

Mikor lesz a következõ?

(Meghívtok egyáltalán?) 


  2006-06-11
  ~~DISCUSSION~~
buli talema

blogter_buli

A meglepetésApu érkezik