Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools




Bebaszcsizunk?


  

Szerény meghívás az aktuális parktalálkozóra.

Én ugye, koromra való tekintettel, s nem beszélve egyéb jellemzõimrõl,  nem élek ily' hívságokkal, mint az alkohol vagy egyéb káros -vagyegyáltalánna- szenvedélyek. Ezt nem árt nem kiejteni az eszébõl annak, aki velem számol egy ilyesmi összejövetelen. Tehát verseket fogok felolvasni, amíg a többiek a címben jegyzett tevékenységet viszik véghez.



SPORT ARENA KORNER SÖRÖZÕ

11. kerület, Bartók Béla út 76.


Idõpont  november 20., szombat, 18:00 ZULU

Szóval, gyöjjetek csak, gyöjjetek! Ki már volt ilyenen, ki még nem volt, ki olvas sokakat, ki nem, dehogy, mert nem és kész, ki ír sokat, ki meg csak néha, vagy sosenemis, csak nagyra értékeli a Blogter közösségteremtõ erejét.

Én csak kotyogok, mint mindig. A szervezõ Eter', ím ehol a kiírás, valamint Mark'yhennon, egy lovag, aki szintén zászlajára tûzte az est népszerûsítését.

Szolgálati közlemény, bár mindkét linkelt helyen olvasható, engem a busz a Kelenföldi pályaudvar buszvégállomásán  (lánykori nevén Etele téren) tesz le, 18:00-kor, vagy elõtte egy-két perccel (netán utána egy-két perccel), néhány okos, megbízható, kedves felnõtt blogger odajön érettem, nehogy elvesszek a fent említett hely (s amég fentebb kitûzött cél elérése) felé mentemben, tehát oda is lehet gyönni, kérem.


Na, megtettem. Lehet botolni. Már ebbe bele, aztán a jelzett idõben meg megjelenni a  jelzett helyen. Na.


  2010-11-03
  ~~DISCUSSION~~
buli talema

bebaszcsizunk

No comment - ZENEMALiberális vagyok