Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools




Bátor, erõs hím, avagy, behívót kaptam


  

Vagy nem kevésbé nemes tulajdonságokkal felvértezett nõ, mert ez ugye nem egyértelmû.
De a magába vetett hite, s a világ felõli merre_gondolkodása, valamint mégoly karakán ítélethozatala más felett, na az egészen biztos.

Történt, hogy az imént értem csak haza, mert megint megyek, mint a mérgezett egér, ugye. A hetem az a rohanás jegyében telt, ma éppen egy nyárzáró pikniken voltam -micsoda áthallás e poszt témájával-, az SZDSZ szervezésében, a Balzac búcsún.
Már -tekintve a pár napon belül összetorlódott jövés-menéseimet- eléggé fáradt voltam, mikor mentem is felfelé, haza meg aztán pláne letaglózva jöttem. Itthon még kis ez meg az, majd végre nyugi, lekuporodtam ágyamba, tévé bekapcs, de csak amolyan háttérként -Álmosvölgy, csakis Johnny Depp okán-, majd gép. Outlook, levelek jönnek, közben a szokásos sor megnyit: blogtér, dzsímél, fészbúk... lassan hazaér a félezer levél, mind szépen a saját fakkjába, hol több, hol kevesebb, s a fész belsõ üzijeinek fiókjában szintén csak egyetlen árválkodik. Ritkán kapok ott levelet, s ezen unikumok közül is arányaiban kiemelkedõen sok a vadmalac, elkötelezett és engem kiirtandó ellenségként kezelõ bátor, sokat ígérõ írás.
Valahogy sejtettem már most is, hogy mi vár. (Lehet, ismerem a rovarokat? S tudom, mire buknak baromarcok?)

S íme, bárcsak lottóznék!

Okos, érett, elmés és bátor, nagyon is egyenes és önmagát híven s egészében vállaló, nemi identitásában talán hangyányit kérdõjellel küzdõ virtuhím levele várt nyugodtan a postafiókomban.
Néhány órája érkezett meg s sokat elárul az író irántam táplált érzelmeirõl, sõt, továbbmegyek, a teljes érzelemvilágára ad egészen jó -bár kéretlen, s itt a "jó", ugye, egy szintet, s nem minõségi besorolást jelent- rálátást.

Hun Hirnok a feladó, s íme a levél:

"Üdv,

Politikai nézetek szdsz
Mikor voltál utoljára táborozni te nyanvadt idegenszívû rühes k*rva ?"

/Az üdvözlet utáni mondat utalás az adatlapomon megjelöltre./
S még egy videót mellékelt kedves, joviális és szeretereméltó hódolóm -mintegy nyomatékosítandó karakán szavait-, melyet nem teszek ide, sõt, be sem linkelek. Nálam megvan a cím, s elérhetõ is, amíg valakinek eszébe nem jut, hogy leszedje a youtube-ról, mert ez embernek nem való.
Csak az ilyen édes, okos, bátor és önálló vitézlájszlóknak, mint hunhirnok barát.
Szemezgetek kicsit az általa nekem ajánlott táborozás részleteibõl:

Gázkamra, hitler, bevagonírozás, füstölgõ kémények, szögesdrót kerítés, nyilaskeresztes zászló, anakronisztikus vértben harcoló erõs vitéz szintén nyilaskeresztes háttér elõtt és így tovább... majd mint i-re a pont, a munka szabaddá tesz felirat, mely ugye jelen idõben a közmunka programra hajaz (de abban is biztos vagyok, bátor, okos, erõs fijúka -vagy honleányunk, mert dd óta sose lehessen tunni mire képes egy-egy átalakult kromoszóma- lelkét boldog elégedettséggel tölti el vikink ez az újabb nyíltan gyilkos ötlete, mely megérthetõ, hiszen ellopták amit lehetett, s most muszáj valahonnan befoltozni a likas üstöt, melyen a tátongó nyílást a hozzá nem értésükkel ütötték...)



/Auschwitz/

Szóval, beutalót kaptam. Szíves invitálást, ezzel a szöveggel*, egy mélyen tisztelt, hangsúlyozom, önmagát vállaló, okos, karakán virtulénytõl.

Éljen az internet adta szabadság, éljen a helyes önértékelés!

.....................

Kieg. 09. 02.
* a zeneszöveg.hu levette a dalszöveget azóta, miután többen is jeleztük annak aggályos tartalmát.


  2011-08-27
  ~~DISCUSSION~~
broááá talema

bator_eros_him_avagy_behivot_kaptam

Melyik tetszik?El kell ismernem....