Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools




Annál jobb itt - ZENEMA


  

Itten molyol a fejembe benne. Tudtam, tudtam, csak nem sejtettem... ugye.

Vikink, urunk s parancsolónk, igazember királyunk, országunk kedvenc alacsonyférfija, nagy kegyesen eltûrte -s a neki járó világméretû tisztelet tárgyiasulásának könyvelte el- a nemzeti ünnepünk tiszteletére az õ éltetésére érkezett, csakis tõle független egyéni szervezésben ide utaz(tat)ott s spontán megnyilvánult lengyel sokaságot























/Ihol, ni/

Tarlós szerint új barátság kezdete ez. (Ismét lesznek lengyel-piacok? kérdezem én)

Egy ide vonatkozó idézet:
"13:30 Békemenet

A Széles Gábor médiamágnás által gründolt kormánypárti civil mozgalom párszáz lengyel importtüntetõvel megerõsítve [1] a Dísz térrõl vonul át a Lánchíd érintésével a Kossuth térre meghallgatni a másfél órával késõbb ott szónokló Orbán Viktor miniszterelnököt."

(Délután pedig viki boldogan sütkérezett a Kossuth téren, a forradalmi hõsöknek kijáró szikrázó tavaszi napsütésben mikor aktuális EU-gyalázó és egyben -éppen ezért- országrontó beszédét elõadta, a nemzet ünnepén.)
A spontán tömeg pedig gyûlt a Nemzeti Múzeum kertjében, a legnagyobb nemzeti ünnepen.

























/Dokumentum innen/


Nem is értem. Vagyis dehogynem. Persze belegondoltam, hogy van-e az a pénz, amiért én elmennék hitler vagy pinochet vagy kimirszen mellett demonstrálni. De rájöttem, a kérdés sem helyes.
Hiszen ez egy vallás, dogmákra épít s ott az útiköltség-térítés, az ebédpénz már csak kis desszert az önként, szent küldetéstudatból vállalt epizód után.

S ma beugrott.
 



Hát, errõl van szó.
Hiszen ... hiszen.... annál jobb itt, minél rosszabb...



Meddig még?


  2012-03-18
  ~~DISCUSSION~~
kontroll csoport lengyel orbán talema

annal_jobb_itt_zenema

ParaMacska vagyok... vörös macska