Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools


Ami egyszer volt, újra nem jön el.


  

Quimby: Androidõ

Idetehetném a
szöveget is, de jobb végighallgatni.


 


"- Hiszen te élsz!?
- Én nem, csak mûködöm!"

Jól, vagy rosszul, az más kérdés. De csak ott mûködöm, ahol jól érzem magam. 4 év telt el és már kicsit sem mondhatom, hogy jó ott. A mérleg már stabilan egyfelé "kókad", a másik serpenyõbõl lassan eltûnt minden, ami a maradásom mellett szólt.
Már csak a költözést kell megoldanom.


........................................................
 

Kommentek:

ArtmüllerÁgnes · http://artmuller.hu 2009.12.10. 14:09:13

Bevallom, engem megleptél a költözéssel, Te amolyan fix pont voltál odaát (mondom én, aki a fõoldalon virít Bajlával egyetemben, miközben már egyikünk sincs a téren...). Már "karcoltam" az üzenõfaladra, hogy ha Marky nem tud segíteni (ha jól emlékszem, õ csinálta a mostani dizájnodat), akkor megpróbálok én, csak szólj! :)

Milyen mázli, hogy én mindenhol ott vagyok, így aztán mindenkit megtalálok, aki fontos, bárhová megy is. :D

talemaunique 2009.12.10. 14:21:13

: Magam is meglepõdtem. Ez olyan, mint a lábszáram plasztikázása. (Hogy ilyen talemás hasonlattal éljek.) Amíg nem tudtam, hogy nem pusztán az esztétika lehet oka a plasztikai mûtétnek, nem gondoltam rá, mint lehetõségre. De, hogy kiderült, ami kiderült, ismét kés alá fexem.
A parkomban is azt mondtam, nem lehet olyan szar a helyzet, hogy engem -aki az elsõ naptól ott vagyok- el tudjanak üldözni. De igen, lehet. Egyszerre történt két dolog, amik így kiverték a biztosítékot nálam.
Már folyamatban az átköltöztetés, most épp a második adag ért ide. Még nem a legfontosabbak, de már megindult a költözés. Ráadásul tegnap rágtam kicsit a fuvarosom fülét is a reptértõl hazáig, így õ is "szívesen" segít... höhö... :)
Ha elakadok, szólok, hiszen azt akarom, hogy érezd mennyire fontos vagy, s ezért meg is teszek mindent!! :))
Akarom is, hogy megtaláljon aki nekem fontos, nem elbújok, hanem fõhadiszállást váltok. A parkot építtetem át a padom körül, ugye. :))

Kingaa 2009.12.10. 16:11:18

: : Egyszer minden pohár túlcsordul...

 

ArtmüllerÁgnes · http://artmuller.hu 2009.12.10. 17:20:05

: Értem. És persze csupa lyuk az oldalam, hogy mi volt az a két dolog, de úgy is jó, ha személyesen meséled el majd az almáspite mellett... :D

: Na jó, jó, de Talema pohara olyan nagy volt! Sose gondoltam, hogy az is túl tud csordulni! :)

talemaunique 2009.12.10. 19:59:52

: Az én memóriám szerinted kitart az almáspite idejéig? :)

Mellesleg a poharam nagy.. meg a puttonyom, meg a hócipõm... meg én magam is XXXXXL-es vagyok, na de ami sok az sok! És azért aki igazán komolyan veszi a feladatát, annak semmi sem lehetetlen. Így voltak ezzel a régi parkom fenntartói is.
 

Kingaa 2009.12.10. 20:04:47

: Hogy egyik kedves sorommal válaszoljak, amikor tele a pohár túl sok a még egy csepp. :)

Mó, a gyalogos 2009.12.10. 20:36:12

sziasztok!
Talema, érdekes, h elköltöztél, pedig annyira aktív voltál mostanában....
mindenesetre sok sikert itt is.
 

talemaunique 2009.12.10. 20:41:34

, a gyalogos: Nocsak, Mó!! :)
Érdekes. Ez egy jó szó, talán fedi is a lényeget. Még nem költöztem el, folyamatban van a dolog, tudod, ahogy fentebb írtam, nagy az én batyum, s azt egyedül cipelem. :)
Köszönöm!

Surda2 2009.12.20. 19:56:04

Igazából az teljesen mindegy, hogy az origo vagy az index adja a blogoló alá a táptalajt. Fialát sem azért hallgatták, mert a Rádió eXtrémen, a Pont Fm-en vagy a Q Rádióban nyomatja, hanem miatta. És amikor arról volt szó, hogy a régi helyen nem mondja el, melyik lesz az új, egy hetilap fõszerkesztõje mondta ki, hogy a KFJ (KeljFelJancsi!) egy olyan mûsor, ami szájhagyomány útján terjed. Ebbõl a szempontból az RSJ sem más, mint a KFJ. Ha origo-n megy, akkor ott, ha az indexen, akkor meg ott.

talemaunique 2009.12.20. 20:54:46

: Estére megint felment a lázam és rosszul vagyok, most csak azért jöttem ide, hogy kikapcsoljam a gépet -ne fûtsön nekem már éjszaka, meg ne mormogjon itt. Innen már kiléptem és az outlook-ban olvastam ezt (már csak az volt nyitva), de látod, visszajöttem. :)

Ez most jó. Köszönöm! Fogalmam sincs, minek szántad, de nagyon jól esett és amolyan továbblökdösésként élem meg, amiért köszönettel tartozom. Ezt vedd, kérlek, pirospontnak! :)
Na, most megyek és küzdök tovább a tüszõsmandolinommal. (Ma egy esmeshez alkottam ezt a szót. Nagyon ügyes vagyok. :)

Surda2 2009.12.20. 21:30:47

Analógiának szántam. Nem volt mögötte hátsó szándék. ;-)

Jobbulást! Engem pár hete egy vírus döntött le a lábamról. Az immunrendszer-támogatás mellett 16-18 órát aludtam naponta. Kevesebbel egyszerûen nem ment. 8 napba telt, mire rendbe lettem. Utána két hét múlva újra támadni kezdtek a kórokozók, kezdõdtek dettó azok a tünetek elõjönni. Viszont akkor már egy nap alatt megadták magukat. Vagyis csakugyan képes a szervezet ellenanyag-elõállításra. De ahhoz szó szerint ki kellett feküdni az elsõ "ostromot".

Ja, és rájöttem, hogy a citromos-sós melegvizes gargalizálás a legjobb Strepsils. Illetve gazdagodtam még egy tapasztalattal: dédszüleink okosak voltak, amiért a legnagyobb szegénység közepette is tartottak otthon legalább egy ezüstkanalat. A vírusok és a bacik egyszerûen nem bírják a közvetlen közelükben sem az ezüstöt, sem a rezet. Ha tényleg csak egy volt belõle, akkor azzal a legkisebb gyereknek adtak enni, mert tudták, hogy a szájon át fertõzõdhet a legjobban. A kritikus idõszakban egy tavaly akció okán vett rézkarperecet csatoltam a csuklómra, biztos, ami biztos

talemaunique 2009.12.21. 10:28:22

:

A 18 óra alvás nekem is menne, de nem tehetem. Ezüstkanalam pedig nekem születésem óta van, bár, sosem az egészségmegõrzés célját szolgálta, egyszerûen csak szép. :)
Az ellenanyag-elõállítás önerõbõl nekem régóta sajátom. :) De egy igazi mandolin erõsnek bizonyul azért. :):
(Még mindig nyûgös vagyok. :):


 

 


  2009-12-10
  ~~DISCUSSION~~
park quimby talema

ami_egyszer_volt_ujra_nem_jon_el

Ami egyszer volt, újra nem jön el.Kísérlet