Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools




A net szelleme


  

Tudom én, hogy van a való világ, meg van ez, a virtuális, mégis meglepõdöm, mikor konkrét jelét kapom ezen két dimenzió látható elkülönülésének.

A levelezéshez Microsoft Outlook-ot használok, mert nem tudnám figyelni a sok-sok emilcímem, amiket külön-külön egyes csoportokkal való kapcsolattartásra használok, freemail-esbõl is jópár van.


Talán netfüggõ vagyok?



/Rózsaszín bugyi itten lakik, ni/

Á, nem.
Hiszen nincs is laptop-om. :)

Tegnap ültem itt, és kaptam akkor is a leveleket sorra, innen-onnan a megszokott számban, kinek-kinek a megfelelõ batyuba érkeztek a küldeményei, s akadt köztük öt darab, melyek nagyon nem illettek sehová.
Egyrészt azért, mert annak a tesóit sem szoktam megtartani, így nincs is zseb kifejezetten ilyen névvel, de a fõ ok a csodálkozásra azok érkezési helye volt a megfeleõ listában.
Elõször nem is találtam, mert csak láttam, hogy szól szerencsétlen sor, hogy ott bizony van bejövõ és olvasatlan darab, de hiába görgettem lefelé az egeret, csak nem jött elõ. Így lementem a legelsõhöz, hgondoltam, majd egyesével felugrálok és majdcsak kiadja, és meglepetésemre így is történt, de még ugrálnom sem kellett hozzá.
Hisz a sor legelejére tett be öt levelet, melyek mind ezzel a dátummal ellátva érkeztek: Küldve: Sze 2008.01.16. 22:13

Nos, megnyitottam és megnéztem, a levélben már a mostani dátum szerepel, így nem kósza, az éterben szállingózó információról van szó, sokkal inkább egy szimpla szerkesztési hibáról, de akkor is érdekes. Belegondoltam, hogy mennyi megtévedt levél lehet úton éppen. Nekem is volt olyan, mikor egy elküldött e-mail, hetek múlva landolt a címzett postafiókjában, nálam meg végig azt jelezte, hogy semmi baj, a cucc elment, sem tele postafiók, sem ismeretlen címzett, sem egyéb gond nem szerepelt jelzésként.
Hiába, na. A net az tényleg egy külön világ. Én meg itt lógok a hálón, és pötyögök a billentyûkön.
Olyan ez, mint az eltévedt rádióhullámok az éterben? Mint néha, mikor a világûrben lehet ezt-azt elkapni?


  2010-08-12
  ~~DISCUSSION~~
net talema

a_net_szelleme

Sörhab alatt a sárkányvérZenema - nem mindegy, már megint