Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools




A kotyvasz szeretete -Zagar +


  Tegnap -kivételesen- nem aludtam el már 8, fél 9 körül, mert küldetésem volt!
Meg kellett néznem egy koncertet ami az A38-on zajlott s most a DunaTv adta le, az éjszaka közepén!!
De megérte fennmaradnom!

Néhány napja írtam errõl, már Zagar-ékról, hogy mennyire tetszik amit csinálnak. Amit a négy dívával nyomnak az egyszerûen azészmegáll szint nekem.
Most pedig, hogy láttam, hallottam ezt a koncert részletet, riportot Zságer Balázzsal már sok egyéb dolog is értelmet nyert.
Például az egyik ilyen az a meglepetés, hogy ...
...szóval, nem tudok ennek az egy másodperc töredéknek megfelelõ hangsúlyt adni, hisz ez olyan megvilágosodás volt nekem... (Jóvanbasszus! Lehet röhögni kifele... kicinke pontockának, kicinke megvilágosodás jut, na...)

Szóval, én nem tudtam, mert honnan tudna ilyesmit egy magamfajta öreg roki tyúk, hogy annak idején Zságerék Yonderboi zenekara voltak.

Nagyon tetszett, ahogy beszélt a zenérõl, úgy általában, a zenészekrõl a Zagarban, ahogy gesztikulált, meg egyáltalán. Tetszett, ahogy tolta a zenét kétrét görnyedve, mert mögötte a kivetítõn épp Ligeti György dalolt... (a szûkös helyek romantikája...)

Hiába na. Ez is csak annyit mutat, hogy gyakorlatilag egymástó totál függetlenül azért csak bírom felfedezni az összetartozó dolgokat! És -remélem- minnyá meglesz a lemez is!
De jó! De jó!

  2007-12-19
  ~~DISCUSSION~~
id=talema/blog/a_kotyvasz_szeretete_zagar_10

a_kotyvasz_szeretete_zagar_10

A kotyvasz szeretete -ZagarA kotyvasz szeretete -Zagar