Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools




A KONCERT


  Tegnap este. Nézd meg az oldalukat is... nagyon jó volt!!

Hát, igen. Koncerten voltam tegnap. Nem is akármilyen koncerten!

RebelDreams élõ!!!

 

Hogy (még) nem ismeri mindenki ezt a nevet? Hjakkéremmm... ez nem az õ hibájuk és csak idõ kérdése, hogy változzon a helyzet.

Nos, akkor elmesélem. Egyeske (született Dorka:) csatolt állománya (Leventegyerek:) szinte minden délután holmi próbára hivatkozik, s ezért csak este tudnak találkozni, vagy akkor, ha gyermekem elkíséri õt a próbaterembe (mely alapfunkcióját tekintve garázs lenne, ám átnemesült próbateremmé mióta RebelDreams-ék "odaköltöztek").

Tehát, egy ideje megy ez a zenélünk, próbálunk, gitárhúr kell... stb mizéria, ám nekem fogalmam sem volt róla, hogy igazából mit is takar ez az együttes dolog.

Tegnap estére megszerveztek a fiúk egy zártkörû koncertet, amolyan fõpróbaszerûen, hogy õk is megtapasztalhassák, hogy milyen embereknek zenélni (s nem a próbaterem falainak, illetve maguknak), és ezeknek az embereknek mit is jelent a teljesítményük... Szóval, amolyan beavatás volt a tegnapi.

Én is részese lehettem ennek, mint VIP meghívott, Egyeske anyukája személyében.

Hogyan zenélnek? Számomra, aki míg tehettem, boldogan jártam Szigetre, Lyukba, Molothov-ligetbe, olyan élmény volt, hogy csak na. Ezek a fiúk alig 16-17 évesen úgy nyomták a rockot, hogy a hátam borsódzott. Suba: aki engem mindig is Csernus dokira emlékeztet, bár a tegnapi bõrgatya, fekete smink kissé "rontott" ezen a képen... vagy lehet, hogy "emelt" rajta? mindenesetre más oldalát mutatta nekem, de talán még szimpatikusabb Sönde: Dorka csatolt állománya, az elején profi gitáros formáját mutatta, a végére pedig kibújt belõle a nem kevésbé profin játszó, ám igazi rocker mentalitással, majdhogynem zúzó zenész, Samu: vele most találkoztam elõször, abszolút beleillik a csapatba, mikor a végén neki is gratuláltam, udvariasan fogadta azt, gondolván ki a frász ez az öreg tyúk, aki ilyen lelkes mosollyal az arcán dícséri a bandát??!!... aztán persze Egyeske bemutatott minket egymásnak..., Erich: külsõre is, és a játékát hallgatva is igazi kemény csávó benyomását kelti bennem, az elsõ pillanattól zúzósra vette a figurát, és nagyon jól áll neki ez, Lexa: az énekesnõ a csapatban, most láttam elõször, s természetesen a hangját is most hallottam elõször, szép mosolya van, és nagyon jól énekel.

Ígéretet kaptam, hogy lesznek képeim is a buliról (remélhetõleg még ma), s ha ezek ideérnek, akkor természetesen bõvítem majd ezt, de addig is mindenki kedvére ismerkedjen egy remek, feltörekvõ bandával.

Csak azért, hogy tudatosítsam újra: nekem, az öreg, roki anyukának, nagyon-nagyon jó élmény volt, tényleg a Molothov-liget hangulat idézte fel. Ezek a "fiúk" nagyon ott vannak. Ja! A végén az én kérésemre újra lenyomták a Disco Jam címû instrumentális nótát, szerintem abban benne van az irány, ami elõttük áll!

Ha valakinek nem tûnt volna fel az elején, itt van újra a link, feltétlenül nézzétek meg:

RebelDreams

(Persze, távolról sem azért mondom, mert azon az oldalon is megtalálható itt-ott Egyeske... nem, most nem ezért ajánlgatom ilyen veszettül, a fõ indíttatásom az, hogy nagyon-nagyon jól zenélnek...)

Köszönöm fiúk+Lexa a meghívást!

...és akkor itten van néhány kép...:)

 


  2006-07-30
  ~~DISCUSSION~~
koncert rebeldreams talema

a_koncert

"Miért nem örül egy tolószékes ember...?"A KONCERT képekben