Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools




+9./'12. - a képek


  

Végre ide tudom rakni a képek ici-piciny hányadát, hiszen ennyit majd egy napig tartott megetetni mindenféle tárhely agyakkal, ide pedig -hangsúlyozom- csak a "fölét" tudom legfeljebb betenni. De azt hiszem, ennyibõl is látszik majd, nagyon megérte az a nap is.



Ez Cork buszpályaudvara, illetve annak az a részlete, ahonnan indultunk 10:30-kor.




Itt még volt szélessége a nemzeti fõútnak...(Ez engem "mindig" lenyûgöz... és nagyon finom voltam...)






Tudom -és sajnálom-, hogy ebbõl nem látszik annyira, mint az valóban, s amennyire szeretném azt megmutatni, de valami elképesztõ, lenyûgözõ az öblök víztükrén, gyakorlatilag ki sem emelkedve abból, az azt átszelõ hidak, már messzirõl a látványuk is, és azokon áthaladni olyan, nem is tudom... szóval... elképesztõ és lenyûgözõ... nem tudok jobb szót rá. Van amelyik épp olyan széles, mint az út, vagy még olyan sem, hisz két sáv elképzelhetetlen rajta -már játszásiból sem festik fel néhol a vonalat-, a forgalom mégis kétirányú, egyszóval, ihaj, na.




Na, ez azért már közelít a jó illusztrációhoz. Figyelembe ajánlom a "hová is esik a kormány vonala?!" kérdést útszélesség ügyében...







Városokon is átmentünk (menetrendem még mindig nincs, de majd lesz, ígérem...)




...és persze még többször a part mentén...




Lépten-nyomon elszórt meseházak az út mentén.




Aszongya 80km/h... ezeken az utakon... ööö...




Néhol birkákok is felfedezhetõk voltak... különösen azon idõpillanatot követõen, hogy nyilvánosan megbocsátottam a mindenhol, gátlástalan mennyiségben elõforduló tehén-populációnak... Ditte ismét kapva-kapott az alkalmon, s ezt is a hely szelleme rám gyakorolt delej-erejének tudta be, s ismét idézte az "édesjézus" szavam járását, mely itt nõtt ki belõlem... cccc....




Ugye, azért ez nem semmi!?




Gerda feje búbja és egy rakás vitorlás.



Ezt én simán le vattahajóztam Bantry-ben, de mint kiderült, tejes-palackokból készült a hajótest, s mintegy mementóként horgonyoz a vízen.






Színes házak a buszból...




Ahol a jegyet vettük a hajóra, mely a szigetre vitt minket.

Folytatás következik, mert Garinish Island megér egy külön mesét.


  2012-07-29
  ~~DISCUSSION~~
bus eireann ditte írország talema

912_a_kepek

+9.a/'12. - Garinish Island képek10./'12 - Kalóz nap Bantry-ben