Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools


4./'12 - ess esõ...


  

 

Elébb...
Már majdnem hiányzott is, de megnyugtatásomra megérkezett: igazi ír, szomorú, nyálkás, kabát alá mászós borzongató esõ...

Ma nem is csináltunk semmit sem, vagyis de, mert úgy terveztük, hogy elmegyünk erre, ni, el is indultunk a megfelelõ idõben s a -szerintünk- megfelelõ ruházatban, majd mire odaértünk olyan hideg, szottyos, esõs idõ lett, hogy csak mentünkben integettünk az ezer meg egy felsorakozott traktornak miegymásnak, s már suhantunk is tovább Midleton felé, s most nem a kicsiny_teáskanna tudat volt a cél, hanem sokkal prózaibb, a helyi Aldi -bevásárlásilag- és a mozi, gyermekzsúr kapcsán vetítendõ film ellenõrzése majd a Mc'Donald's, allergia lista okán.
Ezeket remekül teljesítettük, majd jöttünk is vissza, azzal a tervvel, hoyg ha törik, ha szakad ma végigrágjuk magunkat Az utazó-n.
Nos, ez is megvolt. Ó, hogy az a képregénygyártó nagymamád térgyekalácsa, az, meg a fûzfán fütyölõ rézangyalod, amaz... Johnny Depp szép. És továbbra sem tudok más jót elmondani errõl, a vége felé könyörögtem Dittének, hogy nézzünk valami hitelesebben megoldott filmet, melyben az akciók, a történések hihetõbbek, például a Hófehérkét vagy akármelyik Alien epizódot... de nem, ezt kellett az utolsó percig kiélveznünk... ehhh.... Johnny Depp szép. És pont. Na.
(Minek a remake-je ez? Lyányom, mondd mégeccer a néninek! Hátha....)

Úgyhogy ezen sokkon átlépve felmaceráltam a gépre az eddigi képtermést, most pedig szemezgetek is belõlük.



Tengernél




Balerinák a trambulinon
Fûnyírás kezdete
Hortenzia Ditte kertjében

Buszra várva
A buszon


Azért ez nem semmi látkép
Belsõ monitor a buszban, melyen követhetõ, merre járunk

Busz, roki emelõ ajtó oldala

Elsõ birka-pillanatom
Erre mentünk a busszal
Ilyen színû hortenziákat akarok - Waterford, kikötõ, szabadtéri színpad
Muzeális darab, egy már nem használt ki- berakodó daru
Pihi a kikötõi sétányon
Waterford beszállás
Persze tudom, hogy kimaradt egy csomó még, de megint azt gondolom, hogy holnapra kipihent leszek. Például az, hogy rá kellett jönnöm, õsasszonyékhoz jöttem... jaj, jaj... na, de errõl is tán holnap....


  2012-07-22
  ~~DISCUSSION~~
ditte írország talema

412_ess_eso

3./'12 - Waterford5./'12 - Ardmore és Benjamin