Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools


Üzenőfal

Ide lehet írni minden olyasmit, ami olyan oldalra vonatkozik, ahol nincs mód hozzászólni, vagy nem kapcsolatos egyetlen konkrét oldallal sem. Beszkennelt könyvet itt se kérjetek, mert a szerzői jog tiltja.
  Szélsőséges hozzászólásokat nem fogadunk.

Discussion

, Beszkennelt könyv....., 2017.01.05., 19:42

Kedves Uram!

A Google hozott az oldalára "A család tanácsadója" című könyvre kerestem rá. Remek, letölthető, gondolná az ember... De nem...
  Felvetődik bennem a nagy kérdés, akkor valaki miért dicsekszik vele, hogy leszkenneltem. És meg van.. Olyan ez mint az az ember aki kiteszi a netre 873 Coca Cola kupakom van 2016-évből... Értelme nincs. El nem adja, oda nem adja, csak dicsekszik. Ezért kár volt ennyit dolgozni vele. Legalább is a weblappal. Inkább írt volna egy szösszenetet a vasutak építéséről... Vagy bármi értelmesről.
  https://www.youtube.com/watch?v=PbaD2-2Ktwc&t=22s
  https://www.youtube.com/results?search_query=plasser
  https://www.youtube.com/watch?v=jCYMa9hQQMA
  https://www.youtube.com/results?q=tie+railroad&sp=SADqAwA%253D

"Beszkennelt könyvet itt se kérjetek, mert a szerzői jog tiltja." A szkennelés is duplikáció... :-) A szerző halála után 70-év elteltével szabad a könyv... Ezek szerint a könyvtárból se lehet másolatot kérni.. :-)
  További jó munkát!

, 2017.01.05., 19:56

Azért dicsekszem vele, mert megtettem. Azért nem dicsekszem a Mont Blanc megmászásával, mert azt viszont nem tettem meg. Egyébként megesett már, hogy valaki hasonlóképpen talált rá egy könyvre, mint Ön, de kiadó volt, aki rendezte a könyv jogi helyzetét, hogy kiadhassa újra. Én pedig pénzt kerestem ezzel. Olyat nem mondtam, hogy nem adom el. Jogtiszta helyzetben, amikor megtehetem, természetesen megteszem.
  Nem tudom, hogy A család tanácsadója szerzői mikor haltak meg, és nem tudok utánajárni ennek. De örömmel fölteszem a könyvet, ezt vagy amelyiket csak kéri – amennyiben Ön vállalja a pereskedést és a fizetést, ha valamelyik jogtulajdonosnak ez nem tetszik.
  A kettő egyébként nem zárja ki egymást, a vasutak építéséről – vagy bármi értelmesről – szkennelés közben is lehet írni. És nemegyszer meg is tettem. Történetesen a vasutak építéséről még nem írtam, bár az első videóját már láttam és tetszett, de ha bármi értelmesről már írtam, van esély, hogy egy-egy részletét szkennelés közben.

, 2017.01.07., 10:54

Kedves Attila :)

Csak boldog névnapot szeretnék kívánni Neked.

Üdvözlettel:
  Szilvi

, 2017.01.07., 13:13

:) Köszi.

Enter your comment:
A hozzászólásokban sem webcím, sem HTML kód nem használható.