Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools


Ír '18/8


  Emeddig voltam: 7

Reggel már nem is emlékszem, hogy hogyan volt, de az biztos, hogy két kuttyal többen lettünk... Józsika és Ulvür -fekete kölöklelkű labrador és fenséges husky- állandó s teljes értékű lakosok a Medvelakban mellé, egyszer csak lett itt két foltos kutyaszerű jövevény.
  Kislányok azonnal szerelembe is estek, de nagyMedvék kettőben limitálták a négylábú lakótársak számát, így fotók, megosztások s néhány órányi kerthasználat engedély után gazdi megkerülvén megoldódott e válság.
  A délelőtt folyamán, visszamentünk Youghal-ba, mert tegnap az iccakai tenger-ellenőrzés alatt nem tudta megmutatni nekem Ditte a deszkasétányt, ami pedig valóban megér egy hosszas hümmöt... legalább.

181104_7.jpg
  (Meglehetősen fútt a szél és ugyan ír mércével meleg volt -egy szál klottis fürdőzőt is láttunk...-, de én csupán az élmény támogatásával nem fagytam kockára... bé voltam öltözve... még kesztyűm is volt... igaz, végig a zsebemben, mert annyira el voltam varázsolva, hogy nem vettem fel... Ja, és megint nem tudom megfordítani a képet, de ez van, na...)

181104_3.jpg

Aztán vásárolni voltunk, majd scone-t sütöttünk és ettünk, valamint kaptam recipét is, tehát otthon is jól kipróbálhatom majd.

Most valamikor apály és dagály között voltunk de lefotóztam a tegnapi hajót a polcon, csak bemutatandó, hogy az ottan kérem, nem szárazdokk, csak néha elfogy alóla a víz...

181104_13.jpg

Holnap mindenki dolgozik, s az én dolgom lesz megsütni a granolát. Ez próbának remek lesz, mert ha elrontom, az hagyján, hogy Dittééknek vaskos kárt okozok, de otthon már majd nem is próbálkozom vele... h9h9...

2018.11.04., 21:50

ír scone talema youghal

Szomorú vasárnapSzomorú vasárnap

You could leave a comment if you were logged in.