Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools
Bloglottó

Ez az oldal a blog sorsolásos változata. Öt véletlenszerűen kiválasztott cikkünk jelenik meg minden alkalommal. Ha az oldal alján levő lapozót használja az olvasó, mindig újabb öt cikket sorsolunk ki.Államreform-javaslat

– Elnök asszony, tisztelt Ház, javaslatot szeretnék tenni.
  Mindmostanáig mi képviselők csak gyártottuk itten a törvényeket ellenőrizetlenül, bele a világba. Ennek véget kell vetni, hölgyeim és uraim, rendet kell teremteni. Ezért azt javaslom, hogy minden törvény- és rendeletjavaslat kapjon egy tizenhat jegyű, egyedi azonosító számot. Amikor egy képviselő, egy bizottság, egy minisztérium vagy az államigazgatás bármiféle szereplője elkészít vagy megváltoztat egy javaslatot, az azonosító számot kelljen beleírnia a számítógépébe. Havonta egyszer pedig ezeket a számokat ki kell másolni floppyra és elküldeni az Országos Államigazgatási Pénztárnak, ahol ellenőrzik. Igen, kedves képviselőtársam?
  – Mit ellenőriznek rajta?
  – A számokat, természetesen.
  – Milyen célból?
  – Hogy az Országos Államigazgatási Pénztár havonta több ezer floppylemezre tehessen szert. Kérem, szavazzunk a javaslatomról.


Láng Attila D., 2006.7.10.

tagpage

Egészségügy 2010Biznisz iz biznisz
Így mulat egy magyar úr

Vettem sajtos kiplit, zacsiba raktam őket és indultam volna tovább. Alig moccanok, az autó ugrik egyet és nekikoccan az italos polcnak. Az üvegek összecsörrennek, a legfelső polcon két palack billegni kezd, egymásra néznek és levetik magukat a mélybe.
  Ők már nem szenvedtek többé, de Editke takaríthatott vagy egy negyedórát, én meg állhattam a fornettis polc mögött, mert az autónak iszonyatos ereje van, az egész polcot föl tudta volna dönteni, de az üvegszilánkot nem kultiválja. Sajnos az erő mellé nem építettek be ütközésgátlót, nekem meg abban az irányban pont nem volt szemem.
  Pár hete a pénztárnál jártam így, bár csak tétlen szemlélőként, egy korábbi vásárló söre zuhant le a szalagról, fele akkora magasságról, de az is több méteres körzetben beterített mindent a szilánkokkal. Még véletlenül sem azután, hogy mi távoztunk. Mindig elénk ugranak.
  De az csak sör volt – egy. Ez nehezebb pia, vastag falú üvegben – kettő. Egy vodka és egy martini. Négyezer-hétszáz forint. Mert ha már zúzok, akkor megadom a módját.
  Tettemmel föl kívánom hívni a figyelmet arra, mennyire káros az alkohol és mennyivel jobbak a szénsavas üdítőitalok. Azok ugyanis műanyag flakonokban vannak, valószínűleg egyben maradtak volna – legfeljebb egy darabig pattognak még a kövön.


Láng Attila D., 2015.11.2., 18:04:02

irodalom

Az ezreddobos dédapa hősiességeTisztelt Telekom!
Sulibüfé

A gyerökök nem veszik eléggé a hiperszuper jajdeegészséges készítményeket, pedig a csoki és a kóla már kikerült a büfékből.
  Megsúgom: azért, mert amazok nem ízlenek nekik. A célszerű védekezési módszer az, hogy parancshatalmilag vezényelve megtiltjuk mindazon készítmények fogyasztását, amik nem egészségesek. Fogyasztani ezután is fogják őket, sőt felvirágzik a feketepiac, viszont elmondhatjuk, hogy mink intézkedtünk ám!


Láng Attila D., 2008.9.17.

! fogyasztóvédelem kormányzás politika

Az angol magánhangzók 1.Az angol magánhangzók 2.
Egyenlő bánásmódot minden törpének!

Tudor, Vidor, Hapci, Morgó, Szendi és Szundi nyugodtan járhat az utcán, miközben Kukát rugdossák! Követeljük, hogy a hatóságok vessenek véget a Kukát sújtó faji megkülönböztetésnek!


Láng Attila D., 2006.9.21.

tagpage

Apropó SzögedMunkakör
Ártatlan

„…a két orvos nem ártatlan, csak a bűnösségüket nem lehet bizonyítani.”
  Erre a félmondatra kaptam föl a fejemet a klubhíradóban. Kérem szépen. Akinek a bűnösségét nem lehet bizonyítani, az ártatlan. Ez a szó, hogy ártatlan, pontosan ezt jelenti jogi értelemben.


Láng Attila D., 2007.5.29.

tagpage

A hét írásjegye: 愛 szeretetA Lidl Megoldás


korábbi cikkek >>