Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools


A pék

– Mondja, bácsi, hogy lett magából pék?
  – Hát tudja, fiam, a befédhibám okofta. Eredetileg fíffebéf akartam lenni.
  – Elnézést, micsoda?
  – Ugye, hogy maga fem érti? Képfelje, ha mindennap így kellett volna bemutatkofnom, Fabó Farkaf Fándor fíffebéf. Fívefen lettem volna fobráf if, de ef a pálya if el volt előlem fárva, a vafutaffágot meg fe próbáltam, maradt a pék. Aft mindenki érti. Vifont hétvégeken kárpótolom magamat a kif főlőmben Fokonyavifontán, muftot erjeftek éf direkt nem finálok belőle bort.
  – Hanem?
  – Eladom Fáraf Fabolf efperefnek, mert ha róla befélek, aft végképp nem érti fenki.


Láng Attila D., 2017.9.30., 00:54:54

fogyatékosok irodalom vicc

AsztradeníAbortuszellenes kampányom
Asztradení

Szóval írtam egy novellát. Ilyet már nagyon régen nem írtam… akarom mondani, ilyet még soha nem írtam.


Láng Attila D., 2017.9.24., 20:08:42

Asztradení irodalom

Számok és szavakA pék
Számok és szavak

mancsát,
nadrágjába
csinálta?
biztosan
sorolta
egy
védhetik
veszélyes,

Ez a Kissy százezredik, kétszázezredik, háromszázezredik stb. szava, a nyolcszázezredikig bezárólag. Pontosan 870 332 szó, ha kivesszük a gondolatjeleket és a formázási jeleket. Kicsit többnek hittem, de készítettem egy pontosabb számlálót, ami azzal segíti a pontosságot, hogy minden egyes szó elé kiírja a sorszámát.
  Ötmillió-kilencszázötvenötezer karaktert számlálunk a könyv huszonöt részében, de háromszázezerrel kevesebb lesz, ha kiszedünk minden írásjelet és egyéb dolgot, ami nem betű vagy számjegy. Szóközök nélkül négymillió-hétszáznyolcvanháromezer.
  91 810 különböző szó fordul elő a könyvben, az összes ragozással együtt ugye, a leggyakoribb természetesen az a névelő (64 832 példányban), az és (21 028-szor) és az az (20 543-szor). Kissy neve így ragozatlanul 7666-szor fordul elő, de sokféle változat van, például Kissynek 463-szor. „Kissynek megrebbent a füle” huszonnégyszer.
  Egy szó átlag kilenc és félszer fordul elő, de 54 023 olyan szó van a könyvben, ami csak egyszer.
  A könyv leghosszabb szava (ez aligha fog már változni) az, hogy kálium-tetrahexidin-hidrogén-nyuszifüle-szulfát.


Láng Attila D., 2017.9.24., 20:05:22

irodalom Kissy

KeresztényesítésAsztradení
Keresztényesítés

Összeakadtam tök rokonszenves úrral, aki megállapította, hogy itt az ideje, hogy megtérjek kereszténnyé, éspedig azonnal. Voltak bizonyos okaim, amik miatt udvariasan végighallgattam és érdemi válaszokat adtam neki, és személyében tényleg tök rokonszenves volt, csak rettenetes fárasztó.
  Köszönöm kérdéseteket, jól. Felnőtt ember vagyok, kialakult értékrenddel, világképpel, elég magasan fejlett erkölcsi-etikai érzékkel. Ami a sajátom, én magam fejlesztettem ki tizenkilenc éves koromtól kezdve, miután rájöttem, hogy amit készen kaptam, az hamis világnézet volt. Nincs szükségem mások előregyártott világnézetére, pláne nem az ókorból. Nekem a jelenkori filozófiák is elavultak. És nem tűrök irányítást magam fölött, volt benne részem eleget, de akkor is csak azt mondhatták meg, hogy mit kell csinálnom, abba nem szólhattak bele, hogy mit kell gondolnom.
  Továbbra sem értem, hogy vadidegen emberek nemhogy milyen jogon akarnak engem bekeresztényesíteni, de egyáltalán mi a csodáért érdekli őket, hogy én mit hiszek. Engem az sem érdekel, hogy a rokonaim, barátaim mit hisznek. Ha nem közlik velem, akkor fogalmam sincs róla; ha közlik, jó eséllyel legközelebbre azt is elfelejtem. Ha a számba rágják, mint ez az úr, meg korábban néhány hasonló, akkor persze nem. A jézusos képecskéket kidobom a szemétbe, egyébként is primitív gondolat, hogy képecskékre van szükség ahhoz, hogy valaki valamit gondolni tudjon.
  Nekem is vannak kedvenc témáim és vesszőparipáim, amikről kétségkívül többet beszélek az elégnél, de ha valakit nem érdekelnek, akkor nem erőltetem. Az irodalom és ezen belül az egyes regényeim, a nyelvészet és azon belül számos tárgykör, a számítástechnika története, különféle filozófiai téziseim, Lettország zeneművészete és még sok minden. Nem hiszem, hogy sokan lennének a környezetemben, akikkel ezeknek akár a feléről beszélgettem volna.
  Hitem is van. Hiszek önmagamban. Van tizenkét lány és két fiú, akikben hiszek. Hiszek a gondolat és az irodalom erejében, hiszek az emberi tudás és jobbra törekvés hatalmában, ennélfogva hiszek abban, hogy a világmindenség képes megfordulni Keita Krūmiņa vigyora körül.
  És zokon veszem, ha ebből bármit elvitatnak tőlem.


Láng Attila D., 2017.9.23., 15:07:39

Jézus keresztény Krūmiņa‚ Keita vallás

Összeesküvés-elméletSzámok és szavak
Összeesküvés-elmélet

1. Az iszonyatos terjedelmű lett nép- és műdalkincs egyik központi témája az eső.
  2. Tehát Lettországban örökké esik az eső.
  3. Én szenvedélyesen tanulok lettül.
  4. Most már itt is örökké esik az eső.


Láng Attila D., 2017.9.19., 17:20:18

irodalom konteó lett

Bokrocska, Hegyecske, Gombocska, A Medve és A GyorsKeresztényesítés


↞korábbi cikkek | újabb cikkek↠

A blog mérete: 1512 cikk, 7,6 millió betű, 1,52 millió szó