Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools
Kormányzati megfigyelők a Facebookon

Többen is furcsa jelsorozatokat láttak a Facebook-oldalakon, és komplett kis eszmecsere keletkezett abból, hogy itt valamilyen megfigyeléseket folytat a kormány, már többen kaptak leveleket jobbikosoktól, szóval borzalom, ami van. Egy darabig hallgattam a beszélgetést, aztán kértem képernyőfotót. Hát ilyeneket látnak:
  <em oncontextmenu="return false" class="intl-translated" id="trans:1f847065aaeabf8cf7eeb7c3a0ca8061:hu_HU:1:1:2039519" tokens="[]">Hivatkozások</em>

Írtam nekik.

Jelentem, ez egy html-tag. EM tag, lásd itt, emphasized text. Renderelési hiba, a tag nem végrehajtódott, hanem megjelent. Három helyen következhet be, az oldal generálásánál, letöltésénél vagy a renderelőmodulban. Az elsőre csak a Facebook tud megoldást, a másodikra az F5 való, a harmadikra sajnos csak reinstall.

Pillanat, lehet, hogy ez egy kicsit túlságosan szakmaira sikerült, megpróbálom elmondani számítástechnikai szakkifejezések nélkül. Szóval ez egy speciális kormányzati nyomkövető-megfigyelő eszköz, amit baloldaliak, liberálisok, zsidók és értelmiségiek számítógépeire juttatnak be egy különleges vírus segítségével, amit mikroszkóppal sem lehet fölfedezni, illetve a mikroszkóp alatt közönséges influenzavírusnak látszik. Valójában egy nagyon veszélyes kártevő, ami megfigyelés alá vonja a számítógépet. Elolvassa a facebookos leveleket, emaileket, a meglátogatott weboldalakat és a számítógép mellett heverő napilapokat. Minden rendszerellenes megnyilatkozásról jelentést küld a Fidesz Központi Ellenség Figyelő, Értelmiségiek, Liberálisok és Nemzet Ellenesek Kutatója elnevezésű rohamcsapatának, amely a súlyosabb eseteket azonnal megtorolja. Ha például nekem ilyen lenne a gépemen és leírnám, hogy Orbán Viktor hülye, erről harminc másodperc alatt értesülne a rohamcsapat, és két perc múlva nagy fekete autó állna meg a ház előtt. De mivel nekem nincs ilyen a gépemen, így csak Titeket visznek el, amiért elolvastátok a rendszerellenes megnyilatkozást.
  Úgyhogy akinek ilyen bukkan föl a gépén, AZONNAL kapcsolja ki a gépet, majd pedig a következőket kell tenni.
  1. Minden adatot letörölni a gépről, az összes programot eltávolítani, a Windowst is!
  2. Leiratkozni a Facebookról, minden ott levő adatot eltávolítani, de fontos, hogy ugyanerről a gépről tegyük!
  3. A merevlemezt kivenni és felnyitni, a benne levő adattároló lemezkéket egyenletesen végighinteni sóval. Ezután meg kell várni, amíg a só teljesen elpárolog, mert a visszamaradt só nemcsak korróziót okozhat, hanem a neten is állandóan újra meg újra felbukkan, a honlapok szokatlanul sósan töltődnek le, só sót követ, és állandóan bejön a Friderikusz-só meg a Benny Hill-só honlapja. Német nyelvű honlapok teljesen olvashatatlanok ilyen gépen, mert amint egy szövegben „der” áll, az kémiai kötésbe lép a sóval és előugrik Fábry Sándor. Brrrr!
  4. A gépet újra összerakni, a programokat újratelepíteni.
  5. Csak most szabad ismét bekapcsolni a gépet.
  Ha ezek után mégis megáll a ház előtt a fekete autó, akkor valószínűleg a gép mellett felejtettük a rendszerellenes újságokat. Nyugodjunk békében.


Láng Attila D., 2010.8.26.

baloldal Fábry Sándor Facebook Fidesz Friderikusz Sándor Hill‚ Benny hülyeség Jobbik liberális Orbán Viktor paranoia politika számtech szélsőség vírus winchester Windows zsidó


  
Akar az olvasó milliomos lenni?Cukorka