Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools


Véletlen Kissy-szakasz

E cikk tartalma nem más, mint a Kissy egyik szakasza véletlenszerűen kisorsolva. Persze megeshet, hogy az olvasó pont egy cikk címét vagy a VÉGE feliratot kapja – a cikket újratöltve kap valami mást.


Kissy ment elöl, kezében a tele lavórral. Tízliteres fémlavór volt, majd leszakadt a karja tőle. A nappali elé érve tett néhány jó nagy lépést, hogy eltávolodjon Öcsitől, és hirtelen oldalt lépett, Öcsi felől nézve balra. A srác követte a mozdulatát, így nem vette észre a jobbja felől az ajtó mellé simult Nialát, aki a megfelelő pillanatban kitette a lábát, s a fiú egy üvöltéssel elvágódott a padlón. Kissy bal kézzel elengedte a lavórt, s a tíz liter víz rázúdult Öcsi fejére. Annie előugrott a másik oldalról, rálépett a fiú csuklójára, s mire az kiprüszkölte magát, a saját pisztolya szegeződött a tarkójának.
  – Mondd még egyszer, hogy fogjam be a szám – sziszegte Niala. – Kezeket hátra! Gyerünk!
  A srác morgott valamit, amiről Kissy sejtette, hogy azért nem érti, mert erre nem terjed ki az angol szókincse. Fejbe kólintotta a fiút a lavórral.
  – Au! Ne csináld már!
  Niala hátracsavarta a fiú jobb karját, Annie pedig kihúzta a zsebéből a telefonokat. Kissy azonnal lecsapott az egyikre, közben elengedve a lavórt, ami rázuhant a srácra, s az ordítással mit sem törődve leadta a Jerry-vészjelet.
  Ekkor nézett először Jane-re, amióta belépett a lavórral. A lány elhűlve meredt rájuk.
  – Maradj csak fekve – mondta Kissy barátságosan –, nem szeretném, ha téged is fejbe kellene vernem. A kórházban majd add meg a szüleid címét, mégis legyen valaki, aki vigyáz a gyerekre, amíg ülsz.


Láng Attila D., 2015.11.19., 00:05:31

Kissy


  
Az arany útKérjük, szépen kérjük, igazán