Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools
TESZek róla

Szóval húsznál is több kötetet adtam már oda az AFR-nek, és hol ezt javítgatom, hol azt, így sokkal szórakoztatóbb. Írtam egy kis nyalvántartó programot, aki mindig tudja, hogy melyik könyvben hol tartok, sőt meg is nyitja nekem, kiszámolja a százalékokat, mert azt szeretem tudni, egyszóval minden szükségeset megcsinál.
  És elgondolkodtam az összesített számon. Ezek nem vastag könyvek, amiket most csinálok, de a húsznál is több kötet akkor is kitesz közel ötezer oldalt. Körülbelül ugyanennyi lehet a TESZ-ben; persze az kegyetlenül nehéz szöveg, ez meg túlnyomórészt sima szépirodalom, amivel rohanva lehet haladni, de hát éppen ez a szép a dologban.
  Úgyhogy odaadom neki sorban a TESZ részeit, és igenis kijavítom a könyvet. Egyedül. Az első anyagrész már kész is van: a dzs betű, mindössze két oldal, de arra jó, hogy az ember lássa a keze munkáját. Az ékezetes betűkhöz majd írnom kell egy harmadik programot, mert az, amit néhány éve írtam, nem felel meg az AFR-ben javításhoz (lassú), most írtam egy másikat, az se felel meg (kényelmetlen), úgyhogy majd agyalok és lesz jobb.
  A történet természetesen Kriszről szól. Ez a kettőnk bulija. Ő szerezte meg a könyvet, és rengeteget dolgozott a szkenneléssel. Szó volt róla, hogy ketten javítjuk ki, de akkor már nem volt olyan az állapota, hogy vállalkozhatott volna rá, pedig a programokat is elterveztük, amiket majd külön neki írok hozzá. Aztán megpróbáltam emberkéket beszervezni, akiknek írtam egy online javítórendszert, de az emberkék nem csinálták. Hát akkor megcsinálom én.


Láng Attila D., 2011.1.9.

! Abbyy Finereader Krisz szkennelés TESZ


  
Schmitt Pál miniszoknyábanTombol a matáv