Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools
Politika és hőmérséklet

Említve lett valahol, hogy vannak, akiket a politika hidegen hagy, és úgy éreztem, hogy a megszólítottak közé lettem sorolva. Válaszoltam, de a választ érdemesnek tartom megörökíteni, tehát áthoztam a blogba is.

Engem a politika nem hagy hidegen. Át se fűt, de nem hagy hidegen. Ami hidegen hagy, az a politikusok marakodása. Valaha arról szólt a rebesgetés, hogy a politika eszmék csatája, el kell dönteni olyan kérdéseket, hogy a társadalom által megtermelt javakat teljesen egyenlően osszuk-e szét vagy legyen-e inkább a kilencven százalékuk három családé, vagy hogy mindenben az mondhassa-e meg a tutit, akinek tömör aranykalap van a fején, vagy inkább kérdezzünk meg mindenről mindenkit.
  Ezek érdekes kérdések. De az, hogy Böhönce Ragyamér a mohácsi csata második félidejében, a lándzsadobálás után ellopott-e húsz rénes forintot, vagy hogy igazából azért volt az egész, mert Vartyogi Alabátor kenőpénzt fogadott el a Nyöhöre partján bejönni szándékozó tatároktól, de valójában a bűnös Bablevessy Csalangila, akit a mutyurákok lepénzeltek, hogy beszélje rá Árpád vezért, hogy Vereckénél mégis inkább balra forduljon, szóval tessék engemet ezzel békén hagyni, igen?!


Láng Attila D., 2010.9.29.

maraxanak politika

És mosolygott rajtamDigitális Hyppolit

You could leave a comment if you were logged in.