Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools
Már nem keresek párt

Azt ígértem, beszámolok a párkeresés eredményéről. Íme a beszámoló. Az alábbiakban olvasható hirdetés érvényét veszti, csak azért őriztem meg, mert sokan méltatták őszinteségét, irodalmi értékeit. De jelentkezőket már nem várok – megtaláltam Krisztinát. Pontosan ennek a hirdetésnek a segítségével, aminek ő a Napos Oldalon megjelent példányát találta meg, a hirdetés megjelenése után négyszáztizenegy nappal, és harminchat óra alatt egymásba szerettünk.
  A hirdetésben az áll: „de téged sem hagylak el, ha egyszer kialakul, hogy összetartozunk”. Hát ez kialakult. Összetartozunk. Úgyhogy most jön a neheze, de ezt már együtt kell megharcolnunk.
  Hogy van néhány hátrányos tulajdonsága? Nekem is. Hogy nem tudjuk, mennyi jut együtt boldogságban, és mennyi kórházi folyosókon ücsörögve? Miért, ha ő makkegészséges lenne, akkor talán tudnánk? Én se vagyok makkegészséges, és hogy mit kapunk meg holnap vagy fél év múlva, azt se tudjuk. És ha az derül ki, hogy beteg, akkor mi van? Rólam is kiderülhet ugyanúgy. Valójában ha ez szempont, akkor soha nem köthetek, nem köthet senki párkapcsolatot, hiszen sose tudhatjuk, hogy egészségesek vagyunk-e, hacsak apróra végig nem vizsgáltatjuk magunkat egy sereg orvossal, és akkor is érhet minket baleset akár a rákövetkező nap.
  Ezért abból a szempontból, hogy én márpedig őt választottam, nem érdekel a küszöbön álló vizsgálat eredménye. Abból a szempontból érdekel, hogy ha pozitív, akkor harcolni kell. De hisz ezt tettük egész életünkben, csak eddig külön-külön. Nem akarom többé külön-külön. Ötszázhetvenkét napja várok vissza egy jégkék szemű kislányt, aki annyit se hajlandó mondani, hogy „utállak”. Ezentúl is várni fogom. De elég abból, hogy ez töltse ki az életemet.
  Krisztina vak, százféle betegsége és sérülése van, egy értelmi fogyatékos lánya és két fia, de azok nagykorúak, ők döntik el, velünk akarnak-e élni.
  A következő történet ezért egy vakvezető kutya lesz. Az azutáni történetre is megvan a terv.


Kattints ide a hirdetés szövegéhez