Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools
Kegyet gyakorol a cég

Egyetlen félmondat ragadta meg figyelmemet ebben az Index-cikkben: „aki ingyentaxival utazik, ne dirigáljon”. Ezt mondta a betegszállító cég egyik vezetője a reklamálónak, és kinyomta a telefont.
  Szeretném a holnapi Indexben már azt olvasni, hogy a cég bocsánatot kér volt alkalmazottjának viselkedése miatt, de úgyse fogom. Az ilyen cégek általában osztják vezetőik véleményét, ingyentaxinak tekintik magukat, és úgy veszik, hogy ők kegyet gyakorolnak, amikor méltóztatnak elszállítani a polgárt.
  Ez általános mindenütt, ahol nem az fizet, aki a szolgáltatást igénybe veszi. A GYSGY is állandóan kegyet gyakorol, amikor méltóztatik foglalkozni kegyeskedni a polgár problémájával, azt tehát nem kívánhatjuk, hogy ráadásul még értsen is hozzá.
  Frankó üzlet ilyen cégnek lenni. A polgár nem dirigálhat, mert nem ő fizet. A tébé se dirigálhat, mert ő nincs a helyszínen, nem értesül semmiről, és különben is, mit érdekli a tébét a beteg ember problémája? A tébé nem arra való, hogy segítsen, hanem hogy beszedje és szétossza a pénzt. Ilyen cégnek senki nem dirigál, azt csinál, amit akar.
  Föltéve persze, hogy az összes űrlap szabályszerűen kitöltésre, aláírásra, lepecsételésre, borítékba helyezésre és határidőre történő postázásra kerül. Három példányban!


Láng Attila D., 2008.9.2.

! egészségügy fogyatékosok GYSGY politika szállítószolgálat szervezetek


  
IqqanaijaaqajjaagunniiqtutitDögkeselyű