Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools
Édes drága Debi!

Annyira örülök, hogy megjelent a könyved! Mostanáig csak amatőr módszerekkel verhettem a gyerekeimet, de éppen idejében került a kezembe ez a kitűnő szakkönyv, hogy a negyediket már szakszerűen verhessem isten- és apafélelemre. Ó, ha az Úr megadta volna, hogy első három gyermekem megérje ezt a napot!…

Bill Bull, Buffalo

Nagyon örülök, hogy elolvashattam Mrs. Debi könyvét a gyerekverés korszerű módszereiről. De engedjen meg egy megjegyzést. Ön túl nagy hangsúlyt szentel a vesszőnek és nem ad elég figyelmet más célszerű eszközöknek, amilyen a nadrágszíj, a vizes kötél és a bikacsök. Érdemes lenne elbeszélgetnünk e tárgyban, esetleges következő könyve számára. Szerszámot és gyereket viszek magammal.

Dr. Whip

Nagyszerű könyv! Rögtön kipróbáltam a gyerekemen az egyik fejezetet! Ha kijön a kórházból, kipróbálom a következő fejezetet is! Köszönöm!

Egy szerető apa

Önök tévúton járnak. Isten útmutatását kell követni. Jézus meghalt érettünk a kereszten, és ezzel utat mutatott nekünk, atyáknak, mit tegyünk rossz gyerekeinkkel. Ezt sose feledjék: valahányszor gyerekünk rosszaságot tesz, gondoljanak Jézusra, amint meghal érettünk a kereszten. E magasztos pillanatot őrzi vallásos művészetünk nemes darabja, a feszület, amely előtt a legrosszabb gyerek is térdre hull. Nekem van egy antik darabom, egy méter hosszú, tömör tölgyfa, amikor érte nyúlok, a gyerek már térden állva sikoltozik, hogy inkább a pálca. Ámen, keresztény testvéreim. Ugyanitt kaphatók egyméteres tölgyfa feszületek kézre álló markolattal, ötven dollár plusz forgalmi adó.

Rev. Erse

Válogatást olvashattak Debi Pearl blogjának soha meg nem jelent hozzászólásaiból.


Láng Attila D., 2010.6.2.

életmód gyerek gyerekbántalmazás gyereknevelés irodalom Jézus keresztény Pearl‚ Debi szélsőség vallás


  
Vitai GeorgiaRokonok