Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools


Az egészséges családmodell

Gaal Gergely ifjúsági kereszténydemokrata vezető tiltakozik a melegfelvonulás ellen, mert meg kell védelmezni az egészséges családmodellt.
  Én nem tudom, miért, de ezek az emberek mindig védelmezésnek nevezik, amikor rátámadnak másokra. A szlovák kormány csak a szlovákokat védelmezi azzal, hogy a magyarokat lehetetlen helyzetbe hozza és megsérti az európai normákat. A „fajvédelem” szót se én találtam ki: azt jelenti, hogy az általam fajnak kinevezett népcsoport védelméről papolva lemészárolom a többi népcsoportot. Nem tehetek róla, de nekem ez jut eszembe Gaal védelmezéséről.
  Csupán két dolgot nem mondott el Gaal Gergely, avagy legyünk jóhiszeműek: lehet, hogy elmondta, csak nem került be a híradóba.
  1. Miért kell megvédelmezni az egészséges családmodellt? Én nem látom, hogy a melegfelvonulás ártana neki. A csakugyan egészséges családban élő gyermek látja a melegfelvonulást a híradóban, és megkérdezi, hogy anyu, azok ott miért vonulnak? Mert melegek, kisfiam. Az mi az? Anyu elmondja, mert egészséges családban a mentál is higiénikus, és nem rettenkednek őskori babonáktól, hogy a gyerek majd mindent vadul kipróbál csak azért, mert hallott róla. És akkor miért kell vonulni? – kérdi Lacika, miután megtudta, hogy a melegek micsodák. Azért, Lacika, feleli anyu, mert vannak ostoba emberek, akik egészségtelen családmodellben nevelkedtek és rettegnek mindentől, ami tőlük különbözik. Ezért állandóan keresztbe tesznek a melegeknek, arra kényszerítik őket, hogy rejtőzködve éljenek, és ők most megmutatják, hogy nem félnek tőlük, bátor emberek. Akkor ez klassz dolog, vonja le a következtetést Lacika, és továbbra is az osztálytársnőjébe szerelmes, nem a padtárs Robikába.
  2. Hogyan kell megvédelmezni az egészséges családmodellt? Feltéve, bár meg nem engedve, hogy ha Celldömölkön Jenő Ubullal él, akkor Sárbogárdon Lacika családmodellje egészségtelen lesz ettől – mi a teendő? Mert egyelőre csak azt látom, hogy tönkreteszik az én rendőrautómat, ellene szegülnek azoknak a rendőröknek, akik az én rendemet fenntartani mentek oda, és óbégatnak, hogy hülye buzik, hülye buzik. Emlékszem a tavalyi felvonulásról arra az egészséges családmodellű heteróra, aki pontosan ezt ordította, karján a kétéves gyerekkel. Ez az egészséges családmodell megvédelmezésének módja? Egy módszert ismerek, a középkorban úgy védelmezték az egészséges családmodellt, hogy amikor valakit éppen gyengéden kerékbe törtek, akkor az iskolásgyerekeket állították az első sorba, hogy tanuljanak a dologból és ők is olyan jó magaviseletű, rendes, becsületes őrültek legyenek, mint a szüleik. Egyébként ők voltak a mi őseink.
  És a bónuszkérdés: biztos, hogy minden családmodell egészséges, ha heteró? Azért kérdezem, mert megfigyeltem egy újfajta családmodell terjedését, ami kétségkívül heteró, mert az egyik résztvevő hímnemű, a másik feminin, viszont szerintem nem egészséges – ámbár várom erről Gaal Gergely véleményét is. Három nevet mondok. Elisabeth Fritzl, Natascha Kampusch, Jaycee Lee Dugard.


Láng Attila D., 2009.9.5.

Dugard‚ Jaycee Lee Fritzl‚ Elisabeth Fritzl‚ Josef Gaal Gergely Kampusch‚ Natascha KDNP melegek melegfelvonulás pedofil politika szélsőség


  
Tiszaeszlár, molnároszkárA toleráns vérvádoszkár