Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools


A frizura

Termékenyek. Airi Liiva sok dalt ír és a Laulupesa-gyerekek el is éneklik őket. Három hónapja múlt, hogy megtaláltam őket és a zenéjüket, és azóta megjelent öt daluk.

Kettő a fiúké, a kézilabdáról, illetve a szünnapról, nekem ez utóbbi jön be inkább, ez sokkal Airi Liivá-sabb és laulupesásabb a másiknál. Két hét se volt a kiadásuk között, de a második dalt alig kilenc nappal követte a következő, Loore All új dala, amiből igazi népünnepélyt csináltak, arról szól, hogy mindenkinek megvan a sajátja. Hogy mije, azt nem tudom, de ez a legjobb az öt közül. Egy hétre rá újabb dal, ezt a kicsik éneklik, és pontosan arról is szól, kicsi dolgok kicsi lányoknak; én nem vagyok annyira oda érte, de hát istenkém, nem én vagyok a célközönség.
  Aztán „hosszú” szünet, gondolom, mindenki elment nyaralni, és most itt a Frizuraszamba, benne mindenki, Krislin Sallo, Loore All, Stella Ristioja, Gloria Raudjärv, csak akiket már ismerek, és most derítettem ki, hogy Kristiin Pärnamäe az, aki a csütörtököt énekli. Sajnos Liisa Liiva viszont hiányzik, érdekelt volna, hogy alakul az énektudása… no jó, a Sinu moodi is csak négy hónapja készült.


Láng Attila D., 2019.9.18., 04:29:16

All‚ Loore Kõigil oma Kossulaul Laulupesa Liiva‚ Airi Liiva‚ Liisa Pärnamäe‚ Kristiin Raudjärv‚ Gloria Ristioja‚ Stella Sallo‚ Krislin Sinu moodi Soengusamba Vaba päev Väikeste tüdrukute väikesed asjad zene


  
Teljesszövegű keresésNagy házban van az otthonunk