Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools
A Bátorságért Érdemmikrofon

Alapítani kellene egy díjat a bátor riportereknek, akik meg merik cselekeszni azt a hallatlan dolgot, hogy kérdezzenek. Mármint politikustól. Közrendű futottak még polgártól azt is megkérdezik, hogy kivel és hányszor, de ha politikus kegyeskedik személyük elé, akkor valahogy így zajlanak az interjúk:
  Riporter: Mi a terve a következő ciklusra?
  Politikus: Minden riportert kisütök olajban.
  Riporter: Miért?
  Politikus: Mert utállak benneteket és ha enyém lesz a hatalom, minden rohadék riporterrel végezni fogok. Veled kezdem, te szemét.
  Riporter: És mi a véleménye a melegek házasságáról?
  Hát ez nem riporter, ez csak egy toldalék a mikrofonon. A Bátorságért Érdemmikrofont olyan riporterek kaphatnák, akik képesek és hajlandóak gondolkodni is.
  Politikus: Tiltani kell az otthonszülést.
  Riporter: Miért?
  Politikus: Mert fogy a magyar.
  Riporter: Úgy érti, hogy az otthonszülésnél magasabb a csecsemőhalandóság?
  Politikus: Sokkal. És fogy a magyar, ezt nem tűrhetjük!
  Riporter: No várjunk csak. Önt tehát nem az zavarja, hogy azok az anyák és csecsemők mint egyének veszélynek vannak kitéve, hanem az, hogy a népességstatisztikai adatok kedvezőtlenül alakulhatnak? Tudja, mit gondolok? Szerintem magának kellene otthonra egy saját külön népességstatisztika, amit kedve szerint alakítgathat. Azzal szórakozzon, ne a terhes anyákkal.
  Ha a politikus nyaka MSZP-vörös lesz, a riporter bátor volt. Megérdemli a Bátorság Érdemmikrofont. De sajnos félő, hogy csak az Útilapu Emlékplakett mellé tűzheti.


Láng Attila D., 2010.2.19.

kitüntetés MSZP otthonszülés politika sajtó szélsőség

Népszaporítószerv Tau bácsi, HAL és az iPhone

Discussion

Enter your comment:
A hozzászólásokban sem webcím, sem HTML kód nem használható.