Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools




Kedves Mall.hu!

mallhu.jpgAz, hogy egy évvel ezelőtt vettem Önöktől egy kétezer forintos billentyűzetet, nem jelenti, hogy mindörökre szerelmes lettem az Önök webáruházába, és a postafiókom élvezettel sikongat, valahányszor Önök beledugják a legújabb spamjüket, azaz nagyjából mindennap. Háromszor próbáltam leiratkozni a levélszemétről, de ahhoz visszaigazolás kell, ami természetesen nem működik, „hiányosan másoltam le az URL-t”. Másolta a nyavalya, rákattintottam és kész. Önök küldtek rosszat, mert arra vannak ráizgulva, hogy hátha elolvasom a hihetetlen kedvezményeket és rohanok vásárolni. Ezúton közlöm, hogy levélszemetet soha nem olvasok el, ellenben a mai, december 16-i napot szabom határidőnek, hogy a szeméttől megszabadítsanak. Ha nem, akkor soha többé nem vásárolok Önöktől és erre fogok buzdítani mindenkit.

Update. Természetesen automata válasz jött, mely szerint „ügyfél”-szolgálatuk két napon belül felveszi velem a kapcsolatot. Én azonban pontosan azt akarom, hogy ne vegyék fel velem többé a kapcsolatot. A határidő marad. Egy egész napjuk van rá, még nincs reggel hét óra, az „ügyfél”-szolgálat még dolgozni se kezdett.

December 28. Az „ügyfél”-szolgálatnak tizenkét nap sem volt elég, hogy felvegye velem a kapcsolatot, ami nem baj, hiszen én éppen a kapcsolat megszüntetésére vágyom – de a spamek továbbra is jönnek. Úgyhogy vettem a pofát és csináltam egy szűrőt az összes mallhus levélre: valamennyit forwardolja az „ügyfél”-szolgálat mindkét címére, aztán törli. Erre persze automata válaszlevelek jönnek, amiket elkap ugyanez a szűrő, tehát forwardolja őket, amire automata válaszlevelek jönnek…

December 28., hatvankilenc perccel az előző bekezdés megírása és hetvenegynéhány perccel a szűrő létrehozása után. Írt a Mall.hu, hogy levesznek a címlistáról.

»»»»»»