Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools


Indokok

Rányomtam, hogy meg akarom szüntetni „prémium” tagságomat az Elittárson, már ha ez a megnevezés bármi értelemmel bír. Akár a prémium, akár az Elittárs. Erre ezt kapom:
  elittars1.jpg
  Négy opció, amiből egyet lehet választani. Túl kevés partnerjelölt lép velem kapcsolatba – ez stimmel, egészen pontosan hárman azt írták, hogy nem engem keresnek, és az összes többi, akit megkerestem, hallgat, mint a csuka. Nem mintha olyan sokan lennének. A partnerjelöltek nem felelnek meg az elvárásaimnak? Hát nem. Tetszik tudni, én egy otthonülő nyomi vagyok, aki nagyjából boltba jár meg orvoshoz, időnként máshova is menne szívesen, ha lenne sofőrje, de csak időnként, és olyan helyekre, ahol dóga van. Itt meg mindenki túrázik, sportol, túrázik, sportol. Nyilván nem szórtam volna ki az ablakon négyezer forintot, ha Sporttárs.hunak hívnák a céget. Túl kevés partnerjelölt töltött fel fényképet? Igen, túl kevés. Mondjuk a kétharmada annak az édeskevésnek, aki van. Túl kevés partnerjelöltet kapok? Abszolúte. Már csak kétnaponta jártam be, hogy legalább hét-nyolc darab összejöjjön, pedig annyira kiszélesítettem a kört, amennyire csak lehetett, már ami kör itt egyáltalán van. És aki egy kicsit is eltért a szabványtól, hogy hétfőtől szerdáig hegyet mászik, csütörtökön maratont fut, pénteken súlyemelő világbajnok, hétvégén a cirkuszban elefántokat emelget, annak rögtön küldtem mosolyt vagy üzit. Válasz nuku, három kivétellel.
  Van még négy kérdés, de valójában a négy kérdésre összesen egy darab választ lehet adni. (Szavazzon ránk és teljesítjük három kívánságát, cserébe levágjuk az ön egyik általunk választott testrészét! Akarja? Igen/Nem!) Úgyhogy azt választottam, hogy a jelöltek nem felelnek meg, erre rám sikolt, hogy akkor módosítsam a keresési feltételeket, mert egy élettelen tárgy, aminek fogalma sincs, hogy miről van szó. Mármint nem a szoftver, hanem aki írta. Nem módosítom, erre zaklatni kezd, hogy erről a sok mindenről én most tényleg istibizi le-e akarok-e mondani-e, mert csakis fizetős tagként üzenetet ugye írhatok, amire nem jön válasz, megnézhetem a fényképeit azoknak, akik nem fognak válaszolni, megnézhetem, hogy ki látta az adatlapomat, ami aztán a legtökéletesebben érdektelen, ha egyszer soha nem fogom megtudni, hogy mit szólt hozzá, kapok napi húsz további jelöltet (csak nálunk, csak egyedül önnek, akár fél liter benzint is vásárolhat!), kapok értesítést, hogy elolvasták-e az üzeneteimet, amikre nem válaszolnak, és van mobil funkció is, ami egyébként jóval kevesebbet tud, de mivel maga az oldal nem alkalmas használatra, tökmindegy.
  No, felmondtam. Négy kilenc kétezertizenhetedikétől felmondódik, ami valószínűleg nem április kilencedikét jelent, hanem szeptember negyedikét, bár ezek után teljesen mindegy. És kaptam egy levélkét, amiben rettentően sajnálják, írjam meg a sikertörténetemet.
  Ez volt az.

»»»»»»