Legfrissebb :: Archívum :: Címkefa :: Üzenőfal :: Kereső :: Index :: Új cikk

Végrehajtók


  

 

Azt hittem, már alszom majd, aztán nem is. És milyen jól tettem, mert Forest Whitaker és Jude Law is számomra figyelmet igénylõ emberek. Elõbbi a Szellemkutya óta, utóbbi az A.I. - Mesterséges értelem-tõl. Mindketten a fejükkel érték el ezt a szintet.



/Jellegzetes fejek, és pont a RepoMen-bõl, innen ni/


Szóval, tegnap este már eléggé kókadtam, amikor szokás szerint még kicsit jöttem-mentem a csatornák között és egy Al Pacino filmbe akadtam. Elkezdtem nézni, de valamiért nem kötött le, úgyhogy ismét azon vettem észre magam, hogy keresgélek. És éppen két film között tartott a FILM+, így megnézte, mi következik, nos, valami Végrehajtók. Némmá mondom, politika? Ehhh.... de miután éjszaka és ezen a csatornán, gondoltam tán csak nem, és megnéztem a tartalmat.  Egyszerû vagyok, mint egy bot, így azzal kezdem, hogy megnézem, kik szerepelnek benne, s ehhez passzintom a többi infót. Most ez -ahogy az elején is mondtam- igen sokat nyomott a latban, hiszen amúgy nem sok keresnivalónk van egy légtérben nekem és egy véres, zsigerelõs D kategóriás, ám annak mégoly míves sci-finek.





Tehát maradtam. És milyen jól tettem.
Vér, zsiger ugyan volt benne, meg könyékig mellkasban kéz is, de azok a fejek bizony meghozták a várt eredményt.

Ez itt egy olyan, amit érdemes megnézni, de okoska letiltotta a beágyazást -legyen neki jó napja-, mert ebben benne van az esszenciája, azt hiszem. Ha már a teljes filmet sem tudom idetenni.


/Borító meg ehunnan e/

Az érdekes átalakulás -kissé szájbarágósan megoldva ugyan-, amin a balesete után átmegy. De errõl szót se többet, ha valaki olthatatlan vágyat érez több liter vér és zsáknyi zsigerek látványa iránt, e két alakkal megtámasztva -nem zsánklódvandammossá téve, hanem akár jegyzett filmállomássá is, akkor is ha nem több, mint lábjegyzet-, nos, az ki ne hagyja ezt a filmet!

És egy még van, amit nem lehet szó nélkül hagyni. Ez pedig a film zenéje. Mert azt valami -hehe- sebészi pontossággal szedte össze, aki ezt megtette,és hangulatában, tempójában tökéletes kiegészítõje mind a történetnek, mind Jude Law anakronisztikus fejének.



Mert para ha elviszi a bank a lakást, a házat, a kocsit, de mindez mi ahhoz képest ha Forest Whitaker és Jude Law a hasnyálmirigyedért jön?!


  2013-01-06
  ~~DISCUSSION~~
film forest whitaker jude law talema tartozás

vegrehajtok

Zavar.. mármint a bõségé, azHa már imád levelezni...

Legfrissebb :: Archívum :: Címkefa :: Üzenőfal :: Kereső :: Index :: Új cikk