@ttalema[TEPrev - 12.]~~META:date created = 2014-05-20~~

A napokban, tehát igazán nem ma, hanem egy-két napja már, elkezdtem fájni. Lapítottam, mint sz@r a fûben, egyrészt mert nem vagyok hajlandó elrontani az eufóriám, az általam fennen hangon sikeresnek hirdetett mûtét feletti elégedettségemben, másrészt nem úgy fáj, mint annak „kellene” –lósz@rt kellene, hanem amint az sztenderd vagy mi a retek, na-, úgyhogy inkább csak mintegy kívülállóként –bakker MisFits, ugye… hüpp- elemeztem a történéseket.
S ma reggelre, vagy még éjjel volt? tudja a retek, szóval rájöttem, így, (mûtét után) nyolcadik naposan bizony teljesen reális, hogy húzódik a varrat és ezt érzem én egyre fokozódó erõsséggel egy ideje.
Minden reggel idejön Tanár úr, és megkérdezi hogy vagyok. Azt mondta mutat majd röntgent, hogy lássam a vápám helyre kerülésének tényét, és ma arra is rákérdeztem, hogy mikor lesz varratszedés, mert ugye, nem visznek varratokkal Visegrádra??
Nos, kellett nekem belekérdezni megen a lecsóba, hogy maradjak a megszokott képzavaraimnál, ugye…
Emígyen hangzott a válasz:
- Csütörtökön reggel, mielõtt a betegszállító elviszi, mert olyan kacifántos varrat lett, hogy annak a kiszedését nem bízom másra, én is jelen akarok lenni a varratszedésnél!
Okosan néztem s ismét próbáltam iciri-piciri lenni az ágyba benne…. s folytatta:
- Tovafutó varrat, de az is három részletben, közbe-közbe egy-egy jókora csomóval. Nem lesz egyszerû kiszedni.

Öööö…. nem lesz egyszerû KISZEDNI??? Nem lesz egyszerû TUDNI RÓLA, hogy a nem_egyszerû kiszedési procedúra éppen zajlik… bakker… hogy én nem tudok semmit, de semmit egyszerûen, szimplán megjátszani…
Persze ez a pesszimista olvasata ennek, az optimista, vagy talematikus: én mindent, de mindent megpörgetek kicsit, hogy ne fulladjon unalomba az amúgy eseménytelen életmaradékom.
Ugye?



Bakker.

/Varratszedõ mütymütyök ehun laknak, e/

//2014-05-20// @talematag[talema varrat tep] ~~DISCUSSION~~@ftalema