Para para paralimpia

június 3, 2015 07:04 LKP 328 visite Új hozzászólás
Mindennapi mérgelődéseim

A mostani helyzet a paralimpikonok házatáján annyi, hogy mindenki elismeri azt a tényt, hogy az a pénzmozgatás egyszerű bűncselekmény. Rendben van. Az ügyészség befogadta (vagy mi a franc) és elkezdődött a vizsgálat. Ma, egy érdekelt valaki azt mondja, hogy az ügyészség teszi a dolgát, de még várni kell egy parlamenti döntésre, aholis eldöntik a bizottság felállítását az ügyben. Mi a ráknak kell a parlamentnek beleugatnia? Mi köze egy köztörvényes bűnöző és dolgai vizsgálatához? Nem elég az ügyészség? Vagy talán keresik a megmentésére az utat, indokot, lehetőséget…. Na igen. összezárnak ezek a lótolvajok. A kívülállónak is nyilvánvaló, hogy csalt, lopott és hazudott gömöri. Akkor meg minek a hercehurca? Nyomozzon akinek joga van hozzá és tegye a dolgát. Aztán jöjjön a FÜGGETLEN bíróság. Én nem értek ehhez, de látom, hogy a dajcstomi próbálja megmenteni a haverját, a párttársát. Amit ő nyilatkozott, hát kérem annál arcpirítóbb aligha van a magyar demokrácia történetében. /egyébként: “Az RTL Híradó birtokába jutott dokumentumok szerint Gömöri Zsolt, a Magyar Paralimpiai Bizottság elnöke, devizahitelének végtörlesztéséhez kapott 2012-ben támogatást a saját maga vezette szervezettől. A három millió forintos extra juttatásra, amelyet nem kellett visszafizetnie, Deutsch Tamás, a Paralimpiai Bizottság alelnöke tett javaslatot, amelyet az elnökség elfogadott.”/

Olvasgatom a híreket ebben az ügyben. a szokásos, felismerhető stílusban megy minden. Először alig hihető, aztán nem igaz, azután hazudnak, befeketítik, rágalmazzák. Később a mentegetőzés. Visszafizette, nem is kellett neki, csak biztosíték volt, és más is kapott. Aztán jön az ellentámadás: megkeseredett, sikertelen emberek hadjárata (aha! Pásztori Dóra is megkeseredett és sikertelen?) a szerencsétlen segítőkész ember ellen…. Hogy nem sül le a bőr a képükről!

Most, hogy a parlament is beleugat, előre borítékolható a következő lépés. A mentelmi jog, meg a bizonyítékok hiánya, bűncselekmény hiánya….

És így megy ez ebben a kibaszott országban minden. Évek óta. És még ezer évig, míg ezek vannak hatalmon. Természetesen nincs biztosíték, hogy másképp lesz a következő, esetleg másik irányú országvezetés mellett.

Új hozzászólás

Töltsd ki az alábbi űrlapot hozzászólás küldéséhez

Felhasználói adatok

Az üzeneted