Áder vs. Orbán

december 23, 2014 17:12 LKP 329 visite Új hozzászólás
Észjárató

Áder: nézd, Viktor! ezeket a törvényeket én nem tartom helyesnek. nem adom az arcomat ehhez.

Orbán: akkor, Jánosom, küldd vissza megfontolásra. mi, a parlament, úgyis leszarjuk, hogy te mit mondasz. kit érdekel, hogy te mihez adod vagy nem adod a képedet.

Áder: akkor visszaküldöm és a tiéd a felelősség.

Orbán: mi a faszt ugatsz te felelősségről? ki vagy te? egy senki. egy báb, akit én mozgatok. és akkor teszlek talonba amikor akarom. nagy szükség nincs rád. még mosolyogni sem tudsz.

Áder: de akkor is van amiben az önérzet is számít. na meg a népharag. mert azt ne feletsd el, hogy van úgy, hogy a tömeg esetleg lefejezi az arisztokratákat…

Orbán: neked van önérzeted? amikor odaraktalak ahol melengeted a seggedet, nem voltál önérzetes. a nép meg úgyis azt csinálja amit én dirigálok. most elég! befogod a lepcsánkalesődet mert leváltalak. mert, ha akarom, te beteg vagy és tényleg halálosan beteg leszel azonnal. ahogy én a közvéleménynek beadom.

Áder: tényleg, most már látom, neked van mindenben igazad, drága vezérem. de visszaküldöm látszatból és ne haragudj rám. legközelebb jobban átgondolom, mit akarok. vagyis, mit akarsz te! csókolom a seggedet.

Orbán: okos kis pöcs vagy Jánosom. gyorsan tanulsz. még egy kicsit maradsz ahol vagy. de jövőre átülhetsz a pártpadsorba mert én leszek az államelnök. és a vagyonodból amit félretettél leadod nekem a húsz százalékot. túl sokat ajándékoztam neked már.

de lehet, hogy még szükségem lesz rád amikor királlyá koronáztatom magamat.

na ne nyalogasd a kezem! undorítóan nyálas vagy.

Új hozzászólás

Töltsd ki az alábbi űrlapot hozzászólás küldéséhez

Felhasználói adatok

Az üzeneted